Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Downlights 12V

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med strategiskt placerad belysning kan man skapa vackra effekter och behagligt upplysta miljöer. Downlight 12V går dessutom bra att fälla in i såväl väggar som bjälkar och annat inredningsmaterial, något som ökar möjligheterna ytterligare.

Belysning för både praktiska och behagliga miljöer

Downlight 12V finns i både riktningsbara och fasta modeller. De riktningsbara lamporna lyser effektivt upp såväl konstverk som skulpturer, men är också användbara för belysning av arbetsytor i till exempel kök och badrum. De fasta lamporna gör sig utmärkt i både tak och golv och kan användas som praktisk arbetsbelysning och mysig stämningsbelysning.

Downlight 12V finns även i dimbara modeller. Denna typ av lampa är extra passande för sällskapsytor och sovrum, men passar precis lika bra i kök och hall. Lamporna finns i ett flertal olika färger och utförande, något som garanterar att du kommer hitta en lampa som passar just dina speciella behov.