Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Barnlampa | En trygghet i mörkret

Du har sett alla 2 produkter

Vanliga frågor om

Vilka barnlampor behövs i ett barnrum?
Vad är bra med en barnlampa i silikon?
Vad innebär en barnlampa med step-dimmer?

Välj rätt barnlampa

Det är viktigt att ha rätt belysning hemma för de allra minsta, både när det kommer till taklampor och bordslampor. Barnlampor kan se ut lite hur som helst och i vårt stora sortiment med barnlampor online hittar du många roliga figurer, fantasiväckande former och galna färger. Vårt tips är att låta barnen vara med när det är dags att designa barnrummet, eftersom det garanterar att de verkligen trivs och inspireras av sitt rum. Välj rätt lampor till ditt barn och när det är dags att montera upp den går det både enkelt och snabbt tack vare de detaljerade instruktionerna som medföljer leveransen.

Lampor för barn - Lys upp i barnrummet

När det är dags att göra läxorna hemma är det viktigt att det finns rätt belysning och det skapar du enkelt med en fin eller rolig skrivbordslampa. Har du ett barn som älskar att läsa i sängen är det såklart viktigt med en sängbordslampa och även det finner du många av i vårt sortiment. För de små barnen som kanske är mörkrädda eller går upp mycket på nätterna är en nattlampa ovärderlig. Det kan både skänka en extra trygghet till mörkrädda barn och till föräldrar som oroar sig. En ordentlig taklampa är givetvis också ett måste. Varför inte välja en som är formad som en luftballong eller en som är dekorerad med söta, flygande fjärilar?

Kreativa & roliga barnlampor

Här på Bygghemma hittar du kreativa, roliga, färgglada, söta och billiga barnlampor. Du kan vara säker på att alla lampor håller god kvalitet, är fullt säkerhetstestade och kommer med instruktioner för hur de monteras. Självklart hittar du även de verktyg du behöver hos oss. Låt inte barnrummets lampa bryta den kreativa stämningen, utan investera i en inspirerande lampa som bjuder in till lek.