Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  15%

  Solcellslampa Hortus med Sensor 2

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 229 kr

  Du sparar 34 kr

  195 kr

  Lagervara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Solcellslampa Hortus med Sensor 2 är en smidig trädgårdsbelysning.

  Läs mer
  Få vacker trädgårdsbelysning på kvällen med denna Hortus LED-solcellslampa med Sensor 2 till väggmontering i rostfritt stål. Under dagen laddas de laddningsbara batterierna av det solljus som träffar solpanelen. Med hjälp av den laddade energin tänds LED-lampan automatiskt på kvällen, när någon eller något passerar rörelseSensor 2n. Solcellslampan är perfekt för belysning av utomhusentréer, trappor och terrasser i din trädgård. Ljuset förblir tänt sålänge en värmekälla är i rörelseSensor 2ns synfält. När synfältet lämnas är lampan tänd i ytterligare 45 sekunder, vartefter den släcks automatiskt. Lampan och solpanelen är vattentäta och påverkas inte av regn, snö eller temperatur.

  För optimal sol-/ljuspåverkan och därmed längre belysningstid, placeras solpanelen i en position där den mottar minst 6 timmar sol/ljus per dag. Placera inte solcellslampan i ett skuggigt område, eftersom batterierna därmed inte blir fulladdade och lampans belysningstid förkortas. Batteriet ska vara fulladdat innan montering. Skruva därför av luckan i botten av lampan, sätt ON/OFF-knappen till ON och sätt på luckan igen. Rikta solpenelen mot solen och låt panelen ladda det inbyggda batteriet i 48 timmar med sol-/dagsljus. Det rekommenderas att sätta knappen till OFF när det blir mörkt under den 48 timmar långa laddningstiden. När laddningstiden är över, sätts knappen till ON där den framöver ska vara placerad. Nu lyser lampan dämpat när det blir mörkt. Om rörelseSensor 2n aktiveras lyser lampan kraftigt i 45 sekunder.

  Inklusive plugg och skruvar till väggmontering. Lampan har monteringsplatta. Kan även monteras på en 9x9 cm stolpe, så att du kan ha belysning vid ditt terrasstängsel utan att behöva dra kablar.

  Egenskaper

  Varumärke Hortus
  Art.Nr. 212-105H
  Färg Rostfri, Svart
  Typ Solcellslampa

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Typ
  Ljuskälla
  Ingår Ljuskälla
  Material
  Dimbar
  Ljustemperatur
  Höjd
  Bredd
  195 kr
  229 kr
  Rostfri, Svart
  Solcellslampa
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  161 kr
  189 kr
  Svart
  Solcellslampa
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  Visa Produkt
  199 kr
  229 kr
  Rostfri
  Solcellslampa
  LED
  Ja
  Rostfritt stål
  Nej
  4000 K
  -
  -
  Visa Produkt
  509 kr
  538 kr
  Svart
  Spotlight
  LED
  Ja
  Plast
  Nej
  4303 K K
  11,4 mm
  5,2 mm
  Visa Produkt
  699 kr
  899 kr
  Vit
  Solcellslampa
  -
  -
  Aluminium/Frostat glas
  -
  -
  150 mm
  132 mm
  Visa Produkt