Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Arkivskåp

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Hos oss på Bygghemma.se finns arkivskåp i olika storlekar och färger. De passar lätt in i den övriga inredningen på arbetsplatsen eller i hemmakontoret. Alla pärmar och mappar hålls utom synhåll.

Ordning och reda

Arkivskåp gör det lätt att hålla ordning på arkiverat material, och du slipper ha framme material som inte används dagligen. Sortera upp pärmar och mappar i olika skåp så hittar du snabbt det du behöver, utan att behöva leta på olika ställen. Aktuella pärmar och mappar kan hållas åtskilda från arkiverade.

Många pärmar och papper måste sparas enligt lag, eller kan behövas för framtida referens, men används inte i det dagliga arbetet. Arkivskåp erbjuder förvaring som kan döljas med en jalusidörr, som dessutom är låsbar för att förhindra obehöriga att komma åt innehållet. Att gömma undan arkiverat material skapar bättre överblick, och ger ordning och reda på kontoret.