8% Rabatt

Hylla med Klädstång Decoslide SMARTDROBE 110

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 400 kr

Du sparar 31 kr

369 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

110 cm DecoSlide® SMARTDROBE™ klädstång och hylla med mattvit och slitstark melaminyta.

Läs mer
DecoSlide® SMARTDROBE™ klädstång och hylla med mattvit och slitstark melaminyta. Monteras mellan två skåp eller som avslutning mellan ett skåp och en vägg. Här får du många centimeter garderob för pengarna. Välj själv om du vill placera en stång upptill eller om du vill ha två klädstänger över varandra. Tips till din garderobsinredning: Använd en klädstång till långa klänningar, jackor och liknande eller placera två klädstänger över varandra för att utnyttja skåputrymmet optimalt. Skjortor, jeans, blusar osv. kan mycket väl hänga i 2 nivåer.

Klädstången och hyllan monteras mellan två fasta skåp eller mellan skåp och vägg. Delarna kan antingen monteras en och en eller två och två. De tillhörande skåpen är förberedda med markeringar för snabb och enkel montering av klädstång och hylla. Klädstång och hylla kan kortas av vid behov och ger dig en mycket flexibel inredning. Produkten levereras med diskreta vita vinkelbeslag som döljer de medföljande skruvarna och ger en elegant finish.

Exakt bredd: 1100mm

Dokument

Egenskaper

Varumärke DecoSlide
Art.Nr. 0-110-10
Färg Matt Vit
Djup 565 mm
Bredd 1100 mm

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Djup
Tjocklek