Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  3% Rabatt

  Hylla med Klädstång DecoSlide SMARTDROBE 80

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 340 kr

  Du sparar 11 kr

  329 kr

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  DecoSlide klädstång och hylla med mattvit och slitstark melaminyta. Monteras mellan två skåp eller som avslutning mellan ett skåp och en vägg. Välj själv om du vill placera en stång upptill eller om du vill ha två klädstänger över varandra.

  Läs mer
  Klädstången och hyllan monteras mellan två fasta skåp eller mellan skåp och vägg. Delarna kan antingen monteras en och en eller två och två som på bilden. De tillhörande skåpen är förberedda med markeringar för snabb och enkel montering av klädstång och hylla. Klädstång och hylla kan kortas av vid behov och ger dig en mycket flexibel inredning. Produkten levereras med diskreta vita vinkelbeslag som döljer de medföljande skruvarna och ger en elegant finish.

  Egenskaper

  Varumärke DecoSlide
  Art.Nr. 0-80-10
  Färg Vit
  Typ Hylla
  Bredd 768 mm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Passar till
  Serie
  Längd
  105 kr
  134 kr
  Hyllsystem
  Classic
  -
  Visa Produkt