Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Lådor garderob

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med lådor är det enkelt att få ett lugnt och välordnat intryck av ett rum och samtidigt hitta det vi behöver när vi behöver det. Leta igenom vårt sortiment för att få just de färger och funktioner du söker.

Vilka lådor lyfter ditt hem en nivå?

Vi har satsat på ett bra grundsortiment som ger dig gott om valmöjligheter vad gäller färg, storlek och olika funktioner som t.ex. mjukstängning. Välj mellan färdiga lådpaket eller separata lådor för att få hem det alternativ som passar dig bäst. Du har stora möjligheter att få just den inredning som tar ditt hem till nästa nivå.

Få inredningsdetaljer förenklar vardagen lika mycket som lådor. Att lyckas få ett "hem" för varje föremål är ett konststycke i sig, men väl i mål blir resultatet riktigt tillfredsställande. Det är lätt att hitta allt, varje rum får ett lugnt och samlat intryck samt en tilltalande inredningsstil som kan utgöra en bas för fortsatt inspiration och trivsel.