Blomkruka Click and Grow Smart Garden 3 Startkit

Blomkruka Click and Grow
Smart Garden 3 Startkit

fr.1 033 krRek. 1 099:-
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Blomkruka Click and Grow Smart Garden 3 Startkit är en perfekt odlingsstation för de som älskar trädgårdsarbete men har begränsat med utrymme. Smart Garden tar hand om växterna automatiskt genom att se till att de alltid får tillräckligt med vatten, ljus och näring.
Varumärke

Beskrivning

Blomkruka Click and Grow Smart Garden 3 Startkit är en perfekt odlingsstation för de som älskar trädgårdsarbete men har begränsat med utrymme. Smart Garden tar hand om växterna automatiskt genom att se till att de alltid får tillräckligt med vatten, ljus och näring.
Click and Grows specialutvecklade Smart Soil och inbyggda sensorer ser till att växterna får en optimal kombination av vatten, syre och näring så att dina växter frodas utan ansträngning. Inga bekämpningsmedel, växthormoner eller andra skadliga ämnen används.

Med en modular lamphållare, uppdaterade LED-lampor och en elegant design är detta den ultimata självdrivande trädgården. Click and Grow levereras med 3 basilika-kapslar så att du kan börja odla direkt genom att enkelt.

Plantera kapslarna
Växtkapslarna är biologiskt nedbrytbara och innehåller inga skadliga kemikalier. Kapslarna och locken som används för växtkapslarna är användbara och bör kastas bort.

Tillsätt vatten
Smart Garden har en 1,2L vattenbehållare, vilket är tillräckligt med vatten för en hel månad.

Anslut
Tack vare den energisnåla LED-belysningen förbrukar Smart Garden endast 6W energi.

Energeffektiv LED-belysning
Smart Gardens justerbara LED-belysning förser växterna med ett förbättrat ljusspektrum som sporrar tillväxten. Tack vare belysningens förbättrade modulära konstruktion finns det ingen gräns för hur höga dina växter kan bli.

Smart jordteknik
Inspirerad av NASA-teknik, skapar Smart Soil den perfekta miljön som växter behöver för att växa. Den frigör näring synkroniserat med växtens livscykel, håller jordens PH-värde i balans, upprätthåller små syrefickor som ger växterna andrum och näring även när jorden är fuktig.

Hållbart och billigare sätt att odla växter
Den smarta jorden som används i smart garden möjliggör effektiv regenerering och tillväxt av dina växter. Detta i sin tur, gör att du kan använda dem under längre tid. Click and Grow Smart Garden blir på lång sikt en mer hållbar besparing och ett billigare sätt att odla växter.

Odla de växter du vill
Välj bland flera olika förplanterade kapslar eller vår påfyllning och odla vad du vill. Du kan välja från vårt breda urval av örter och blommor som basilika, oregano, salvia, persilja, lavendel eller frukter som du kan njuta av året runt.

Egenskaper

VarumärkeClick and Grow
Art.Nr.SG-001C
AnslutningStickkontakt
MaterialPlast
SerieSmart garden
TypBlomkruka
Längd300 mm
Vikt1.2 kg
Bredd120 mm
FärgBeige, Mörkgrå, Vit