Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Kentiapalm/Förmakspalm

Kentiapalm/Förmakspalm
Kentiapalm/Förmakspalm
Rek. pris  500 kr
Du sparar 45 kr
455 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Kentiapalm/Förmakspalm är en robust, tålig palm som lätt kan stå i flera år där den trivs. Den är väldigt långsamt växande, det utvecklas bara ett nytt blad om året varför man ofta planterar flera plantor i varje kruka. Den vill gärna bli genomvåt i jorden intill rötterna vid jämna mellanrum och kanske få en dusch med vattensprutan mellan gångerna. Ställ den gärna i ljusa lägen, och flytta till ett soligare fönster vintertid för att ta tillvara på de soltimmar som finns.
Övrigt
- Låt torka mellan rikliga vattningar
- Näring: svag dos vår-höst, sedan 1 gång/mån

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Vi levererar dina krukväxter snyggt förpackat i separata lådor till närmsta utlämningsställe eller direkt till ditt kontor/arbetsplats med tempererade transporter. Växter förbättrar din inomhusmiljö både visuellt och som luftrenare. Växterna går direkt från odlaren hem till dig direkt. Du slipper jord i bilen och tid i affären. Njut av en bättre inomhusmiljö med kvalitétsväxter!

Egenskaper

Varumärke@Plant
Art.Nr.GTG40188P
Leveranshöjd100-110, 80-90 cm
Krukstorlek19-21 cm, 22-24 cm
LägeLjust/Undvik stark sol
TypKentiapalm/Förmakspalm
Latinskt NamnHowea fosteriana