25% Rabatt

Brandsläckare Housegard FirePhant Röd 1 kg

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 499 kr

Du sparar 125 kr

374 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Firephant är en unik svenskdesignad brandsläckare som bl.a tilldelats den internationella designutmärkelsen reddot design awards, best of the best 2012. Rena, mjuka linjer drar ögat till sig och leder handen enkelt rätt, Firephant är en gedigen säkerhetsprodukt i sin mest absoluta utformning.

Läs mer
Firephant är en svensk designad brandsläckare med unik form och funktion. Släckaren är med sitt enhandsgrepp enkel att använda och förstå. Den smidiga storleken och stilrena designen gör att Firephant passar in i våra moderna hem. Varhelst du vill ha tillgång till trygg säkerhet.

Tilldelades den internationella designutmärkelsen reddot design awards 2012
Användningsområden: Bil, båt, husvagn, villa/fritidshus, lägenhet och kontor
Brandklass: ABC
Effektivitetsklass: 8A 34B C
Certifiering: SS-EN3, CE

Firephant är en världsunik brandsläckare i svensk design
Med sin unika, innovativa form och användarvänlighet är Firephant en självklarhet för det moderna hemmet. Firephant är världsunik och har fått stort genomslag på brandsläckarmarknaden. Brandsläckaren är estetiskt tilltalande och dess storlek och form gör att du kan ha den väl synlig som en del av inredningen i hemmet. Med Firephant behöver du inte längre kompromissa mellan säkerhet och design.

Firephant har den högsta släckeffekten på marknaden och uppfyller de standardiserade CE-kraven. Tack vare sitt enhandsgrepp så är släckaren enkel att använda och förstå, och har hög precision. Dess storlek (1 kg eller 2 kg) och färg (vit eller röd) gör att Firephant passar perfekt in i våra moderna hem – i köket, bilen, i trappan eller i båten. Där du behöver pålitlig säkerhetsutrustning.

Reddot design award
Firephant är en design av den hyllade, svenska industridesigner-duon Lars Wettre och Jonas Forsman. Brandsläckaren har fått det internationella designpriset Red Dot Award, det bästa av det bästa inom produktdesign 2012, där det blev belönat för sin design, simplicitet och tillförlitliga funktion. År 2011 fick Apples iPhone 4 samma prestigefyllda pris.

5 års garanti
Om du råkat ut för en brand, har anmält detta till ditt försäkringsbolag och sedan tidigare har registrerat dig för Housegards trygghetsgaranti får du en ny släckare.

Egenskaper

Varumärke Housegard
Art.Nr. 600100-60
Typ Pulversläckare
Färg Röd
Brandklass ABC
Diameter 114 mm
Höjd 279 mm
Vikt 2,6 kg
Ean 7320890100608

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
Färg
Brandklass
Höjd
Vikt
Användningsområde
374 kr
499 kr
Pulversläckare
Röd
ABC
279 mm
2,6 kg
-
299 kr
399 kr
Pulversläckare
Svart
ABC
-
3,6 kg
Bil/Båt/Husvagn
Visa Produkt
299 kr
399 kr
Pulversläckare
Vit
ABC
-
3,6 kg
Bil/Båt/Husvagn
Visa Produkt
449 kr
599 kr
Pulversläckare
Röd
ABC
530 mm
11 kg
-
Visa Produkt