Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
1-Kampanjsidaenergibesparing-header.jpg

Sänk din elkostnad!

Är du orolig för vinterns elkostnader? Lugn, det finns massor av saker du kan göra i hemmet för att sänka dina elkostnader. Ta del av våra tips på vilka områden du bör fokusera på och vilka produkter som gör ditt hem så energismart som möjligt.

Planera och köp nu!

nyttHeaderkopiacopy2.png

Investera i ett effektivt värmesystem

Energikostnaderna för uppvärmning är en av de tyngsta posterna för villaägare, så det göra stor skillnad att se över och byta till mer energieffektiva värmesystem. Värmepump är idag ett av de mest prisvärda alternativen, dessutom även ett klimatsmart val. Beroende på var och hur du bor finns det olika alternativ att kika närmare på. Vi erbjuder flera olika typer av värmepumpar, från flera kända varumärken och på ett klick kan du också välja till installationstjänst.

nyttHeaderkopiacopy3.png

Välisolerade dörrar och fönster håller värmen inne

Alla som någon gång har vistats i ett hem med mycket drag vet hur snabbt inomhusklimatet kan påverkas av yttertemperaturen. Att uppgradera till nya 3-glasfönster och en välisolerad ytterdörr gör det enklare att hålla rätt temperatur inomhus – till lägre kostnad. Vi erbjuder flera av de största varumärkena när det kommer till både fönster och dörrar. Välj bland Traryd, SP-fönster, Swedoor, Diplomat med flera och hitta en personlig touch som också sparar energi.

nyttHeaderkopiacopy4.png

Komplettera med alternativa värmekällor

Oavsett hur energismart värmekälla du har kan det ibland vara lyxigt att komplettera med alternativa värmekällor som får upp temperaturen några extra grader under årets kalla dagar. Golvvärme som håller fötterna varma eller en braskamin som ger en härligt sprakande stund att koppla av till. Vi erbjuder flera olika alternativ av alternativa värmekällor som kompletterar ditt hem i höst och vinter. Små medel som i slutändan kan göra stor skillnad för både temperaturen, mysfaktorn och plånboken!

nyttHeaderkopiacopy5.png

Välj el-smarta vitvaror

Det är lätt att låta sig luras att man sparar pengar genom att inte förnya sina vitvaror. Men faktum är att investera i nya vitvaror gynnar både elräkningen och miljön. Naturskyddsföreningens rekommendation är att byta ut vitvaror som är tillverkade innan 2006. Uppgradera till en induktionshäll som snabbt får vattnet att börja koka, eller tvättmaskin och torktumlare med klimatsmarta tvätt- och torkprogram som håller elräkningen nere.

nyttHeaderkopiacopy6.png

Spar på varmvattnet

Uppvärmning av vatten är en av hemmets tyngsta poster i energiförbrukningen och med energibesparande duschar och blandare kan samma duschstund göra stor skillnad på kostnaderna. Vi har energismarta blandare från flera kända varumärken, fullproppade med funktioner som sparar på ditt varmvatten. Även beröringsfria modeller som spolar varmvatten bara precis när du behöver det.

nyttHeaderkopiacopy7.png

Byt till LED-lampor

Att byta ut de traditionella glödlamporna mot LED-lampor gör stor inverkan på elräkningen. Enligt officiella beräkningar kan du spara en tiondel av hushållets totala energiförbrukning genom att byta ut dina gamla glödlampor mot energibesparande LED. Dagens marknad erbjuder moderna LED-alternativ för både inne- och utomhusbruk och kan göra en betydande skillnad under de lite mörkare årstiderna. Du hittar flera smarta och energibesparande modeller hos oss – till riktigt förmånligt pris!

testArtboard91.png
testArtboard91copy.png
testArtboard91copy2.png