Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
2406Gardena-landningssida1.png

Bli bevattningsexpert med Gardena!

Vattna smart och effektivt i alla delar av trädgården med GARDENAs Micro-Drip System - en nyhet hos oss på Bygghemma.se!
Micro-Drip är ett vattenbesparande automatiskt droppbevattningssystem som kan spara upp till 70% vatten. Växterna får rätt mängd vatten vid rätt tid. Resultatet blir vackra och friska växter och bättre skörd. Micro-Drip kan användas i hela trädgården och kan skräddarsys för just din trädgård. Dessutom är det enkelt att installera, utöka och förändra vid behov. GARDENA erbjuder också startset för de som enklare vill komma igång. Startseten innehåller allt man behöver anpassat till de olika ytorna;

2406Gardena-landningssida2.png

Bevattningsdator

Genom att lägga till en bevattningsdator vid vattenkranen kan du automatisera din bevattning och ge dina växter vatten vid rätt tidpunkt och på rätt sätt. Den bästa tiden för vattna är tidigt på morgonen, då absorberar jorden vatten extra bra. En bevattningsdator installeras enkelt på vattenkranen och ställs in att vattna enligt dina behov. GARDENA har ett brett utbud av olika typer; både manuella och appstyrda.

2406Gardena-landningssida3NY.png
2406Gardena-landningssida4.png
2406Gardena-landningssida5.png
2406Gardena-landningssida6NY.png