Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
MoelvenKSheadertillfalligaugny.jpg

Regina panelskivor & lister i MDF

Vill du renovera snabbt och enkelt utan slipdamm och spackel? Då är det Moelvens serie Regina du ska välja!

Ett komplett interiörkoncept med svensktillverkade panelskivor och lister för väggar och tak. Förutom att produkterna är slipade, spacklade och färdigmålade vid leverans är de också utformade på ett sätt som gör det enkelt vid montering. Alltså ges även den mindre erfarna möjligheten att på egen hand göra en stor förändring på ett smidigt sätt.

Alla produkter är framtagna för att passa tillsammans och du väljer kulör och stil som passar just ditt hem.

Regina vägg

Samtliga panelskivor har en borstad yta som ger ett penselmålat utseende och finns i tre olika stilar, i vitt och grått. Den vita kulören är noga utvalda för att passa de flesta innerdörrar och garderober och den grå är en neutral färg går till både kalla och varma toner.

Varje skiva har not och fjäder på långsidorna för att de enkelt kan skarvas ihop till en hel vägg utan synlig infästning. Panelskivorna kan i sin tur kompletteras med matchande foder, sockel och hörnlist för en snygg finish.

Vilken panelskiva passar ditt rum?

MoelvenKS3box765x700pxpärl.jpg
Pärlspont är en tidlös och välkänd design som även passar i moderna hem.
MoelvenKS3box765x700pxklass.jpg
Klassisk panel med fasad kant och ett spår på 10 mm som ger en snygg effekt.
MoelvenKS3box765x700pxlinje.jpg
Rena och enkla linjer för en modern och stilfull känsla.

Regina tak

Taket tar upp en stor yta av ett rum och har ofta en större påverkar av det visuella än vad man tror. Reginas takskivor är därför framtagna i fem olika stilar i en neutral vit färg för att passa olika typer av rum. Ytan är helmatt för minimalt med reflex. Självklart finns det matchande taklister.

Som Regina Vägg är också takskivorna enkla att montera och täcker stora ytor vilket minimerar krävande arbetsmoment med händerna över huvudet.

Vilken stil vill du ha?

Överraskande möjligheter

Eftersom Regina serien är utformad för att vara anpassningsbar öppnar det upp för många kombinationsmöjligheter. Detta gör att du kan sätta din egen touch på de olika rummen i hemmet.

Exempelvis kan du klä väggarna med Regina vägg Linje Dekor och mixa med lister i Allmogestil för ett modernt men lite mjukare intryck. Med bröstlist kan väggarna också smyckas med valfri tapet eller färg. Eller varför inte kombinera en hög sockelskiva i vitt med en grå vägpanelskivor?

Möjligheterna och kombinationerna är oändliga!

MoelvenKS3box765x700pxsockny.jpg
Höga socklar är lika trendigt som enkla att göra. Välj kulör och stil på listerna, sätt ihop med en sockelskiva och vips har du förändrat helhetsintrycket i rummet.
MoelvenKS3box765x700pxb-panel.jpg
Bröstpanel skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Kapa panelskivorna på mitten, addera en bröstlist och komplettera med sockel. Mixa och matcha fram din favoritkombination bland de olika stilarna.
MoelvenKS3box765x700pxlist.jpg
Rummets utseende påverkas mycket av listerna och stilen du väljer. De ramar in, gör snygga hörn och döljer skarvar. Listerna är anpassade både i kulör och stil med övriga Regina sortimentet, allt för att du enkelt ska kunna skapa en helhet.