Ring oss på 020-25 00 25
  • Kundservice är stängt
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Tapet- och färgveckor

Är det fortfarande blommiga tapeter som går hem? Väljer vi att måla våra väggar i vitt? Eller vad är det egentligen vi väljer att pryda våra väggar med för motiv? Nu är det läge att samla mod och ta ut svängarna när du sätter stilen på väggarna.

Ta del av de senaste trenderna inom tapet och färg – just nu till grymt bra priser! Se våra kampanjer, inspireras av säsongens nyheter och ta del av topplistan av de mest populära tapeterna.

1box_februarikampanj.jpg

735x500px_2box_februarikampanj_tapet.png
Lantliga tapeter inspirerade av vår svenska sommar. Rutan, randen, blomslingan – älskade klassiker och nya favoriter.
735x500px_2box_februarikampanj_tapet2.png
Rykande färska tapeter skapade i samarbete med Newbie. Sagolika tapeter som inspirerar till såväl äventyrlig lek som spännande sagor och rofyllda drömmar.
735x500px_2box_februarikampanj_tapet3.png
Sätt fantasi på väggarna! I vårt sortiment hittar du massor av tapeter och självhäftande väggdekor som passar stora som små, med flera kända teman och färgskalor.
735x500px_2box_februarikampanj_tapet4.png
Drar du dig från att sätta upp rullarna själv, mönsterpassa och skära till rätt? Då är detta för dig! Att tapetsera själv är roligt och enklare än vad man kan tro. Vi har listat de bästa tipsen för vad du behöver tänka på!

Topplista - våra 6 mest populära tapeter just nu!

Svårt att välja bland alla tusentals tapeter? Här är topplistan över de tapeter som vi på bygghemma.se säljer mest av just nu. Låt dig inspireras!

Frossa i färg

Om du tycker det känns läskigt att tapetsera, eller om du helt enkelt föredrar enfärgade väggar är det ett smart alternativ att måla om. En förändring som inte kräver någon större ansträngning, varken för dig eller din plånbok. Kanske vågar du följa trenden och prova en mörkare ton? Skulle du ångra dig är det bara att måla över med något nytt. Eller börja med att provmåla en mindre yta och testa dig fram. Passa på att komplettera med penslar och tillbehören du behöver. Köp några extra och ta hjälp av dina nära och kära, så blir det fixat på ett kick!

735x700_3box_februarikampanj_tapet.png
Trendpaletten för 2020 bjuder både på varma, rostiga toner och lite mer vågade, mustiga kulörer. En färgpalett som ger oss möjlighet att varva ner och lugna våra sinnen.
735x700_3box_februarikampanj_tapet2.png
Vad ska du tänka på när du målar om hemma? Här är de bästa tipsen för ett lyckat målningsprojekt!
735x700_3box_februarikampanj_tapet3.png
Bra tillbehör är A och O för ett lyckat slutresultat. Passa på att komplettera samtidigt som du köper din färg. Kanske någon extra pensel ifall du får oväntat besök? Sen är det bara att börja måla!