25% Rabatt

Handdusch Grohe Euphoria Cosmopolitan 27400

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 633 kr

Du sparar 158 kr

475 kr

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Handdusch Grohe Euphoria Cosmopolitan 27400 i krom har en snygg design med cynlindrisk form. Handduschen har en stråltyp och har även ett antikalksystem (SpeedClean). Handduschen är utrustad med vattenbesparingsfunktionen EcoJoy, som sparar upp till 50% av vattnet.

Läs mer
Övrigt
- Grohe StarLight kromyta.
- SpeedClean antikalksystem.
- Flödesbegränsare 9,5 l/min.
- Inre Vatten Guide för ett längre liv.
- Grohe EcoJoy vattenbesparande teknologi.
- Euphoria Cosmopolitan handdusch, 1 strålmönster.
- Universellt monteringssystem, passar alla vanliga duschslangar.

Grohe EcoJoy – Sparar vatten och pengar
Grohe EcoJoy minskar vattenförbrukningen med upp till 50% utan att kompromissa med prestandan. Så fort du öppnar kranen får du en kraftfull vattenstråle, samtidigt som du sparar pengar.

Grohe StarLight – Glänsande och enkel att rengöra
Med hjälp av den här knappen kan du välja antingen fullt vattenflöde, till exempel för att fylla badkaret snabbt, eller minska vattenförbrukningen med upp till 50% – utan att kompromissa med komforten!

Handdusch med InnerWater Guide för skållningsskydd
En effektiv isolering för vattenledaren inuti handduschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på Grohe-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

SpeedClean – Antikalkmunstycken för hållbar funktionalitet
Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i Grohe-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Rengöring
Rengör din Grohe produkt endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. Använd inte hårda tvättsvampar, skurmedel, lösningsmedel eller syrahaltiga rengöringsmedel, avkalkningsmedel, hushållsättika eller rengöringsmedel som innehåller ättiksyra. Sådana medel angriper ytan och din armatur blir matt och repig.

Egenskaper

Varumärke Grohe
Art.Nr. 8182101
Serie Euphoria
Typ Handdusch
Färg Krom
Duschanslutning G 1/2
Funktion EcoJoy
Ean 4005176877292

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
Färg
300 kr
Bottenventil
Metall
Visa Produkt