Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  47%

  Badrumspaket FM Mattsson 9000E II

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 8 689 kr

  Du sparar 4 094 kr

  4 595 kr

  Delbetala från 96 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Badrumspaket FM Mattsson 9000E II innehåller det populära takduschsetet och tvättställsblandaren från 9000E-serien. Takduschset FM Mattsson 9000E II är ett komplett takduschpaket med stort duschhuvud, handdusch, duschslang, tvålhylla och tvågrepps-termostatsblandare för 160 cc installation. Njut av en härlig duschupplevelse varje gång du kliver in under det 200 mm stora duschhuvudet. Blandaren har en liten och praktisk avställningsyta, utmärkt för schampoflaskan. Vattenflödet skiftar du enkelt mellan tak- och handduschen genom omkastaren som sitter på duschstången, precis ovanför blandaren. Handduschen kan ställas in i höjdled.

  Läs mer
  Tvättställsblandare FM Mattsson 9000E är en ettgreppsblandare i krom som levereras med en silpluggventil. Den minimalistiska och stilrena desginen gör att den passar in i de flesta badrum. Blandaren är utrustad med kallstart, som innebär att det endast kommer kallvatten när kranen öppnas med spaken rakt fram, vilket gör att vattenförbrukningen minskar med upp till 30 %.

  Detta är ett perfekt paket för dig som vill uppgradera ditt badrum utan att behöva påbörja en större renovering.

  5 års kalkgaranti
  Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka blandarens funktion. FM Mattsson åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  5 års temperaturgaranti
  Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos denna säkerhetsblandare. FM Mattsson garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta åtgärdar de felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

  Ecoflow
  Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

  Ecoplus
  Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom du måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

  Safe Temp
  Jämn temperatur genom att vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

  Easy To Use
  FM Mattsson gör kranar för alla. Därför är de extra glada att Reumatikerförbundet precis godkänt flera kranar ur 9000E-serien, både tvättställsblandare, duschblandare, badkarsblandare och köksblandare.

  Installation
  Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten torka av den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 8377371-PA
  Färg Krom
  CC-mått 160 mm
  Höjd 1120 mm
  Duschanslutning G 1/2
  Utlopp Uppåt
  Takdusch Ja
  Handdusch Ja
  Bottenventil Ja, Silpluggventil
  Blandare Ja
  Funktion Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow
  Serie 9000E
  Typ Badrumspaket
  Duschhuvud 200 mm
  Montering För vägg
  Anslutning Vatten Slät ände Ø10 mm
  Grepp Ettgreppsblandare
  Piputsprång 129 mm
  Längd Slang 1,75 m

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  CC-mått
  Höjd
  Duschanslutning
  Utlopp
  Funktion
  Serie
  Typ
  Duschhuvud
  Längd Slang
  4 595 kr
  8 689 kr
  Krom
  160 mm
  1120 mm
  G 1/2
  Uppåt
  Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow
  9000E
  Badrumspaket
  200 mm
  1,75 m
  2 995 kr
  4 995 kr
  -
  150 mm
  1170 mm
  G 3/4
  -
  -
  Flöda
  Takduschset
  -
  1,5 m
  Visa Produkt
  3 764 kr
  7 607 kr
  Krom
  160 mm
  1165 mm
  G 1/2
  Uppåt
  Easy Clean, Safe Touch
  Estetic
  Takduschset
  250 mm
  1,75 m
  Visa Produkt
  3 764 kr
  7 607 kr
  Krom
  160 mm
  1165 mm
  G 1/2
  Uppåt
  Easy Clean, Safe Touch
  Estetic
  Takduschset
  250 mm
  1,75 m
  Visa Produkt
  5 449 kr
  7 995 kr
  -
  160 mm
  1270 mm
  G 1/2
  Uppåt och Nedåt
  -
  TVM
  Takduschset
  250 mm
  -
  Visa Produkt