6% Rabatt

Förbränningstoalett Separett Cindi Family

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 31 990 kr

Du sparar 1 995 kr

29 995 kr

Delbetala från 1377 kr/mån

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Förbränningstoalett Separett Cindi Family ger dig endast aska som restprodukt, inget vatten eller avlopp behövs. All nödvändig information visas på displayen. Alla i familjen kan använda förbränningstoaletten, har du barn så är det bara att köpa till barnsitsen Sally. Efter varje besök så trycker du på lämpligt förbränningsprogram.

Läs mer
Cindi Family är det senaste tillskottet i vår familj av förbränningstoaletter och ger dig friheten och komforten av en toalett – var du än är. Vid hög temperatur förbränner den toalettavfallet och lämnar enbart en liten mängd lätthanterlig aska som restprodukt.

Separett Cindi Family är IP 44-klassad vilket innebär att den är godkänd för installation i badrum. Den har en användarvänlig display med enkel menyåtkomst där du kan justera allt ifrån språk till förbränningstid. Displayen meddelar även när det är dags att tömma askpottan, när du behöver utföra ett rengöringsmoment (rengöring av askpotta och rökrör) och när det är dags för service (enligt angivna serviceintervaller).

Förbränningstoaletten Separett Cindi Family är framtagen och optimerad för familjens fritidshus och har en kapacitet för upp till 6 personer i hushållet. Toaletten används när behovet finns, även om någon precis har besökt den. Toaletten registrerar antalet besök och anpassar förbränningstiden för att tillse att restprodukten alltid är aska. Det är därför viktigt att starta förbränningen efter varje besök.

Övrigt
- Max belastning 150kg.
- Förbränningseffekt 1,8 kW

Säkerhet
Förbränningstoaletten har en mängd olika inbyggda säkerhetssystem som övervakar temperaturen i förbränningskammaren, i innerskalet och i frånluften. Den är även utrustad med ett separat överhettningsskydd. Om temperaturen skulle överstiga gränsvärdena stängs förbränningen automatiskt av och displayen meddelar dig när detta inträffat. Den nya magnetsensorn slår även automatiskt av förbränningen (elementet) när locket öppnas eller när toaletten används och återupptar programmet när locket stängs efter besöket. Cindi Family är också utrustad med ett överspänningsskydd som skyddar toaletten vi överbelastning i elnätet och vid strömspikar.

Lätt att hålla ren
Utöver normal rengöring med en fuktad trasa meddelar displayen när det är dags att rengöra askpottan. Detta görs genom att askan först töms, sedan hälls 1 liter vatten i pottan och till sist startas ett program. Den berättar även när rökröret behöver sotas, detta görs med hjälp av en sotborste som följer med toaletten.

Installation
För att få god förbränning och funktion är det viktigt att installationen av ventilationen görs på rätt sätt. Det finns tre sätt att installera ventilationen. Vid alla tre är det viktigt att det finns möjlighet att installera en luftventil på en yttervägg. Installation på annat sätt kan medföra störningar i funktionen. Vi rekommenderar att det finns en separat jordfelsbrytare installerad.

Egenskaper

Varumärke Separett
Art.Nr. 1228-01
Färg Vit
Serie Cindi Family
Bredd 395 mm
Höjd 610 mm
Material Polystyren
Sitthöjd 535 mm
Effekt 1800 W
Spänning 240 V
Vikt 40 kg
IP-Klassning IP44
Längd 635 mm
Ljudnivå Normalt bruk 55 max
Ean 7393553711992

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Färg
Bredd
Höjd
Sitthöjd
Spänning
Vikt
Typ
29 995 kr
31 990 kr
Vit
395 mm
610 mm
535 mm
240 V
40 kg
-
129 kr
-
-
-
-
-
-
Avlopp
Visa Produkt
190 kr
228 kr
Grön
-
-
-
-
-
Säckar
Visa Produkt
595 kr
-
-
-
-
-
-
Påsar
Visa Produkt
39 995 kr
41 500 kr
-
390 mm
600 mm
540 mm
230 V
34 kg
Förbränningstoalett
Visa Produkt