Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Roslagskomposten Separett Latrinkompost

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 2 995 kr

  Du sparar 146 kr

  2 849 kr

  Delbetala från 60 kr/mån

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Latrinkompost Separett Roslagskomposten 1x500 liter löser problemet med ditt toalettavfall i fritidsfastigheten eller åretruntboendet. Med sin stora volym och höga kapacitet komposterar den både hushållsavfallet och toalettavfallet i ditt fritidshus. Roslagskomposten är tillverkad av återvinningsbar slagfast polyeten, locket är av galvaniserad plåt.

  Läs mer
  Roslagskomposten är en latrinkompost godkänd för samkompostering av hushålls- och toalettavfall. Den är helt tät i botten, behållarna är tillverkade av rotationsgjuten polyeten och locket är av galvaniserad plåt vilket ger en lång livslängd.

  Övrigt
  - Ventilerad
  - Klarar stor volym
  - Tåliga med säkrat lock

  Användning av latrinkomposten
  Vi rekommenderar att man har två behållare som används växelvis. Före användning läggs ett rikligt lager torvmull eller annat lämpligt strömaterial i botten. För att undvika att komposten blir för blöt kan ytterligare strömaterial tillföras. När behållare nr 1 är fylld till 2/3 tas behållare nr 2 i drift. Behållare nr 1 ska nu efterkompostera i ca. 12 månader så att innehållet omvandlas till näringsrik och luktfri kompost för användning som jordförbättrare i trädgården. Komposteringstiden avstannar vintertid vilket gör att komposteringstiden på nordligare breddgrader blir något längre.

  Roslagskomposten är tillverkad av återvinningsbar polyeten, med lock av galvaniserad plåt. Komposten är lätt att tömma. Den torra, färdiga kompostjorden är lätt, torr och luktfri. Roslagskomposten är godkänd i de flesta kommuner i Sverige. Kontakta kommunens miljö- och hälsoskyddskontor för tillstånd.

  Egenskaper

  Varumärke Separett
  Art.Nr. 30010
  Färg Svart
  Typ Kompost
  EAN-nr 7393553710605

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Typ
  2 849 kr
  2 995 kr
  Svart
  Kompost
  109 kr
  119 kr
  Grön
  Säckar
  Visa Produkt
  503 kr
  529 kr
  -
  Påsar
  Visa Produkt
  519 kr
  549 kr
  -
  Påsar
  Visa Produkt

  Andra som köpte Roslagskomposten Separett Latrinkompost köpte också