9% Rabatt

Styrenhet Harvia Griffin CG170C

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 6 594 kr

Du sparar 599 kr

5 995 kr

Delbetala från 275 kr/mån

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Elegant, digital styrning för Harvias Combi-aggregat. Harvia Griffin är en elegant modern digital styrenhet som gör det lätt att styra bastu och infrakabiner med precision.

Läs mer
Du kan styra praktiskt taget alla elektriska funktioner t.ex. tiden när aggregatet är påslagen, temperatur, belysning och ventilation. Griffin hjälper dig att värma upp bastun så att den är bastuklar när du kommer hem från jobbet eller träningspasset. Den gör också ett intryck på användaren med sitt snygga yttre. Den kromade digitala styrpanelen är av samma stil som de övriga detaljerna i bastun eller badrummet. Griffin är liten och platt till storleken och kan monteras var som helst i torrutrymmen. Mångsidig och enkel att använda.

Harvia Griffin erbjuder funktioner som lätt kan programmeras. Det finns även en funktion som återställer systemet automatiskt efter strömavbrott.

Egenskaper

Varumärke Harvia
Art.Nr. CG170400C
Serie Combi
Typ Griffin

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Styrenhet Harvia Griffin CG170C

5 995 kr

6 594 kr

Kombinationsintrument Hygro/Termo Tylö Pro

431 kr

510 kr

Termo/Hygrometer Helo Premium

770 kr

 

Sandur Helo Premium

620 kr

 

Serie Combi Pro - -
Typ Griffin - Termo/Hygrometer Sandur
Färg - - Trä/Krom Trä/Krom
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt