Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kapselmaskin | Bli din egen barista

Filtrera

848kr
3630kr

Visa sänkt pris

(1)

dolce gusto

(2)

nespresso

(13)

0,6

(1)

0,8

(2)

0,9

(1)

1,0

(4)

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Vanliga frågor om

Hur fungerar en kapselmaskin?
Vad ska jag tänka på när jag köper en kapselmaskin?
Vilka typer av kapselmaskiner finns det?

En kapselmaskin erbjuder en stor flexibilitet, ta på dig baristaförklädet och på ett ögonblick kan du leverera en latte till tonåringen, varm choklad till minstingen och en cappuccino till partnern. Avsluta sedan med att unna dig själv en dubbel espresso, med en kapselmaskinen kan hela familjen njuta av sin favoritdryck.

Kapselmaskin med många fördelar

Kapselmaskinen är väldigt lätt att hålla ren, all sump blir kvar i kapseln efter bryggning och allt du behöver göra är att se till att kapseln hamnar rätt i källsorteringen. Den stora fördelen med att förpacka kaffe i lufttäta kapslar är att bönorna hålls fräscha fram till dess att du ska använda dem och varje kopp du förbereder kommer smaka precis så som du förväntar dig.

Härlig kaffestund med kapselmaskin

Låt inte morgonstressen förstöra din kaffestund, med en kapselmaskin förbereder du snabbt en rykande färsk espresso. När det är dags att köpa kapselmaskin gör du det tryggt och bekvämt hos Bygghemma.se. Vi har många års erfarenhet av näthandel och strävar alltid efter att du som kund ska få den bästa servicen och shoppingupplevelsen. Hos oss hittar du välkända varumärken till priser som passar allas plånböcker.