020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  0% Rabatt

  Perkolator Champion CHPK120

  Paket + kr

  Tillval + kr

  499 kr

  Jämför
  Tillfälligt slut:

  Beskrivning

  Champions perkolator CHPK120 är en stilren, modern variant av den traditionella kaffebryggaren. Perkolatorn brygger ett starkt och gott kaffe med fantastisk arom, genom att vattnet passerar kaffet flera gånger får du en fylligare dryck. Champion CHPK120 är givetvis kompatibel med det nya ECO-direktivet vilket innebär att den stänger av sig själv efter 40 minuters värmehållning för att spara på elförbrukningen.

  Läs mer
  När kaffet bryggts färdigt går perkolatorn automatiskt in i värmehållningsläge för att hålla ditt kaffe varmt under en lång tid. Perkolatorn är smidig att använda då den är sladdlös vilket underlättar vid servering. Vid bryggning står den stadigt på basenheten och bryggaren kan roteras i 360grader.

  Perkolatorn är utrustad med dolda värmeelement som bidrar till bästa möjliga hygien. Dessutom har den avtagbara filter som du enkelt kan rengöra i diskmaskinen.

  - Tillverkad i rostfritt stål
  - Automatisk avstängning
  - 40 minuters värmehållning
  - På/Av-indikator
  - Dold kabelförvaring
  - Non-Slip fötter
  - Kapacitet 1,8l / 12-koppar
  - 1000W

  Egenskaper

  Varumärke Champion
  Art.Nr. CHPK120
  Färg Rostfri
  Volym 1,8 l
  Automatisk avstängning Ja
  Effekt 1000 W
  Typ Perkolator

  Tillbehör du kan behöva