Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Köksredskap & kökstillbehör

  Pris
  119 kr
  119 kr
  759 kr
  759 kr
  Färg
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Förkläde

  Vem har inte suckat över matfläckar på kläder efter matlagning? Med ett förkläde avhjälper du det enkelt. Ett förkläde skyddar kläderna mot stänk, fett och fläckar på ett effektivt sätt. Ett riktigt bra förkläde ska vara enkelt att sätta på och sköta om samt vara designat för att sitta så bekvämt som möjligt. Varför inte välja ett med praktiska fickor i vilka du kan förvara köksredskap du vill ha nära till hands, eller ett i en enklare modell som är lätt att ta på i farten? I vårt sortiment av förkläden online hittar du prisvärda produkter som håller god kvalitet.

  Läs mer...
  Visar 7 av 7 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  199 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  759 kr
  799 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Finns i fler färger
  fr.189 kr
  205 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Blå
  Svart
  Vit
  Gå till produkt
  189 kr
  198 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  279 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Finns i fler färger
  fr.119 kr
  123 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Blå
  Svart
  Vit
  Gå till produkt
  179 kr
  191 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Olika typer av förkläden

  Förkläden finns i alla möjliga modeller, kulörer och längder. Det kan exempelvis vara utformat på så sätt att det täcker både över- och underkroppen, eller de enklare modellerna där bara underkroppen täcks. När du väljer vilken modell som passar dig kan det vara bra att ta hänsyn till hur mycket tid du spenderar i köket. Ju mer tid desto mer heltäckande förkläde är devisen. Det kan också vara bra att tänka på att ett förkläde utsätts för mycket slitage och fläckar och då är det bra att välja ett som är tillverkat i slitstarkt material och som även går att tvätta i maskin. Fördelen med ett förkläde är ju dock att du slipper fläckar på kläder och därmed även en hel del extra tvätt som det kan innebära om du är utan förkläde.

  Välj ett förkläde som håller bra kvalitet

  Ett förkläde har en tendens att slitas och bli fläckigt ganska fort om det används ofta, särskilt om man använder det dagligen. När du ska köpa förkläde är det därför bra att välja ett som håller garanterat hög kvalitet för det sparar du pengar på i det långa loppet. Bli en mästare i köket genom att köpa ditt nya förkläde från oss.