10% Rabatt

Rengöringsmedel Franke Twister

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 165 kr

Du sparar 17 kr

148 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Ett hårt medel som används med fuktig svamp. Innehåller avkalkning och fint slipmedel. Används till rostfria material. 125 ml.

Läs mer
Torka bort fläckar och smuts med en disktrasa, svamp eller mjuk handduk efter arbetet. Tvätta av med varmt vatten och diskmedel, skölj därefter med vatten och torka av med en mjuk duk. Tvätta och torka genast bort ämnen som salt, syror, puts- och blekmedel, och tapetklister eftersom dessa lämnar spår i ytan efter bara några timmar. Tänk även på att våta gjutjärnspannor och andra rostande material lämnar spår i ytan. Liggande vatten kan ge kalkfläckar när det torkar in. Rengör med diskmedel, skölj och torka. Använd aldrig stålull eller skurpulver. Dessa repar ytan. Rostfritt blir lätt repigt, men repor som uppkommer av normal användning försämrar inte produkten. En skyddande yta av oxid bildas och förnyas av syret när det blir repor i ytan.

Egenskaper

Varumärke Franke
Art.Nr. 977.170

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ