020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  26% Rabatt

  Köksblandare Damixa Space Utan diskmaskinsavstängning, Krom

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 145 kr

  Du sparar 295 kr

  850 kr

  Delbetala från 18 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Engrepp köksblandare med 120 graders svängbarhetsbegränsning, och har en keramisk insats.

  Läs mer

  Damixa har tre gånger vunnit det eftertraktade priset reddot design som är en av de mest prestigefyllda designpriser i världen. Tusentals produkter från hela världen tävlar om utmärkelsen. Det är en stor ära att vara bland de prisbelönta produkter för offentlig visning vid reddot Design Museum.

  Damixa produkter är utformade för att passa alla typer av installationer och har godkänts i många länder i hela världen. Det är viktigt att vissa faktorer beaktas när man beslutar vilken Damixa modell som är bäst för dig.

  Tryck-, kapacitet- och ljudvillkor:
  Kontrollera att den valda modellen uppfyller dina krav. Blandare för högt tryck brukar kräva minst 120-150 kPa och högst 600 kPa för att arbeta effektivt. För att göra det möjligt för 1 - och 2 - greppsblandare att klara ett mycket högt tryck bör perlatorn ersättas med ett flödebegränsning.

  Krav på plats:
  Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för den valda modellen så den blir korrekt installerad. De tredimensionella skisserna och installationsinstruktionerna som finns i rutan på varje blandare (och finns under respektive produkt här på hemsidan) kommer att förse dig med blandarens dimensioner.

  Rengöring:
  För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.
  NOTERA: Garantin är ogiltig om felaktigt rengöringsmaterial har använts.

  Viktiga faktorer:
  Se till att din Damixa produkt inte kommer i kontakt med några starka syror, speciellt saltsyra eller andra medel som innehåller KLOR kemikalier.
  Färgad finish kan bleka om de utsätts för direkt solljus under en kontinuerlig tid.
  Underhåll för att förhindra frostskador
  OBSERVERA: När du installerar en Damixa blandare i en sommarbostad där det kan finnas risk för frostskador, stäng av blandaren vid huvudförsörjningen och låt sedan eventuellt kvarstående vatten rinna av

  Garanti:
  För produkter levererade av Damixa ApS gäller följande garantivillkor från Januari 2010:
  Produkter som konstateras vara behäftade med fabrikationsfel byts eller repareras utan kostnad om de returneras franko till Damixa inom två år från fakturadatum. 
  På Damixas blandare, förutom Serie 30, ges 5 års droppgaranti mot dropp från kranens utlopp under följande förutsättningar:

  -1. Monteringen har utförts av en auktoriserad installatör och enligt gällande regler.
  -2. Damixa får meddelande om och godkänner reparationen innan den utförs.

  2 års fullständig garanti. Därefter ytterligare 3 års droppgaranti.
  Droppgarantin ersätter endast reservdelar. Garantin gäller endast i de fall defekten beror på felaktigt material eller felaktig tillverkning och den inte har uppstått på grund av felaktig hantering, fel montering eller bristfälligt underhåll, vårdslöshet eller onormalt slitage.
  Om produkterna är behäftade med fel som täcks av Damixas garanti ska följande riktlinjer följas:
  Fel som konstateras vid mottagandet, i samband med installationen eller efter installationen ska rapporteras till återförsäljaren som sålt produkten för överenskommelse om eventuell felavhjälpning eller retur. Därefter kontaktar återförsäljaren Damixa direkt.

  Blandaren levereras med Soft-Pex anslutningsslangar för en enkel anslutning. Passar bra i det lite enklare köket eller tvättstugan.

  Egenskaper

  Varumärke Damixa
  Art.Nr. 100000000
  Färg Krom
  Diskmaskinsavstängning Nej
  Piputsprång 230 mm
  Serie Space
  Funktion Eco-Save
  Svängbar Pip Ja
  Anslutning Vatten Ø10 mm
  Grepp Ettgreppsblandare
  Typ Köksblandare
  EAN-nr 5708516615088

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Diskmaskinsavstängning
  Piputsprång
  Serie
  Funktion
  Anslutning Vatten
  Höjd
  850 kr
  1 145 kr
  Ja, Nej
  230 mm
  Space
  Eco-Save
  Ø10 mm
  -
  1 043 kr
  2 050 kr
  -
  233 mm
  9000E
  Ecosafe,Ecoplus, Eco flow, Cold start,Soft closing
  -
  384 mm
  Visa Produkt
  1 103 kr
  2 182 kr
  -
  237 mm
  Cera
  Ecosafe, ESS
  Ø10 mm
  391 mm
  Visa Produkt