020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  25% Rabatt

  Köksblandare Damixa Arc Steel/Svart

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 5 545 kr

  Du sparar 1 386 kr

  4 159 kr

  Delbetala från 53 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Köksblandare med joystick. Vinnare av Red Dot Design Award och iF Design Award.

  Läs mer
  Köksblandare med en unik funktionalitet då arm, kropp och munstycke kan vridas 360 grader. Detta gör att vatten kan nå diskhons alla hörn. Blandaren kan lätt ställas om till en vattenfontän för att dricka ur. Flöde och temperatur regleras en av praktisk joystick.

   

  Damixa har tre gånger vunnit det eftertraktade priset reddot design som är en av de mest prestigefyllda designpriser i världen. Tusentals produkter från hela världen tävlar om utmärkelsen. Det är en stor ära att vara bland de prisbelönta produkter för offentlig visning vid reddot Design Museum.

  Damixa produkter är utformade för att passa alla typer av installationer och har godkänts i många länder i hela världen. Det är viktigt att vissa faktorer beaktas när man beslutar vilken Damixa modell som är bäst för dig.

  Tryck-, kapacitet- och ljudvillkor:
  Kontrollera att den valda modellen uppfyller dina krav. Blandare för högt tryck brukar kräva minst 120-150 kPa och högst 600 kPa för att arbeta effektivt. För att göra det möjligt för 1 - och 2 - greppsblandare att klara ett mycket högt tryck bör perlatorn ersättas med ett flödebegränsning.

  Krav på plats:
  Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för den valda modellen så den blir korrekt installerad. De tredimensionella skisserna och installationsinstruktionerna som finns i rutan på varje blandare (och finns under respektive produkt här på hemsidan) kommer att förse dig med blandarens dimensioner.

  Rengöring:
  För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.
  NOTERA: Garantin är ogiltig om felaktigt rengöringsmaterial har använts.

  Viktiga faktorer:
  Se till att din Damixa produkt inte kommer i kontakt med några starka syror, speciellt saltsyra eller andra medel som innehåller KLOR kemikalier.
  Färgad finish kan bleka om de utsätts för direkt solljus under en kontinuerlig tid.
  Underhåll för att förhindra frostskador
  OBSERVERA: När du installerar en Damixa blandare i en sommarbostad där det kan finnas risk för frostskador, stäng av blandaren vid huvudförsörjningen och låt sedan eventuellt kvarstående vatten rinna av

  Garanti:
  För produkter levererade av Damixa ApS gäller följande garantivillkor från Januari 2010:
  Produkter som konstateras vara behäftade med fabrikationsfel byts eller repareras utan kostnad om de returneras franko till Damixa inom två år från fakturadatum. 
  På Damixas blandare, förutom Serie 30, ges 5 års droppgaranti mot dropp från kranens utlopp under följande förutsättningar:

  -1. Monteringen har utförts av en auktoriserad installatör och enligt gällande regler.
  -2. Damixa får meddelande om och godkänner reparationen innan den utförs.

  2 års fullständig garanti. Därefter ytterligare 3 års droppgaranti.
  Droppgarantin ersätter endast reservdelar. Garantin gäller endast i de fall defekten beror på felaktigt material eller felaktig tillverkning och den inte har uppstått på grund av felaktig hantering, fel montering eller bristfälligt underhåll, vårdslöshet eller onormalt slitage.
  Om produkterna är behäftade med fel som täcks av Damixas garanti ska följande riktlinjer följas:
  Fel som konstateras vid mottagandet, i samband med installationen eller efter installationen ska rapporteras till återförsäljaren som sålt produkten för överenskommelse om eventuell felavhjälpning eller retur. Därefter kontaktar återförsäljaren Damixa direkt.

  Blandaren levereras med Soft-Pex anslutningsslangar för enkel anslutning.

  Egenskaper

  Varumärke Damixa
  Art.Nr. 290009400
  Färg Borstat Krom/Svart
  Diskmaskinsavstängning Nej
  Piputsprång 236 mm
  Serie Arc
  Svängbar Pip Ja
  Anslutning Vatten Ø10 mm
  Grepp Ettgreppsblandare
  Typ Köksblandare

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  Diskmaskinsavstängning
  Piputsprång
  Serie
  Anslutning Vatten
  Höjd
  Funktion
  2 536 kr
  4 095 kr
  Borstat Krom, Borstat Krom/Svart, Krom, Krom/Svart
  Nej
  236 mm
  Arc
  Ø10 mm
  -
  -
  1 043 kr
  2 050 kr
  Krom
  -
  233 mm
  9000E
  -
  384 mm
  Ecosafe,Ecoplus, Eco flow, Cold start,Soft closing
  Visa Produkt
  1 165 kr
  2 182 kr
  Krom
  -
  237 mm
  Cera
  Ø10 mm
  391 mm
  Ecosafe, ESS
  Visa Produkt
  3 846 kr
  8 659 kr
  Krom
  Nej
  218 mm
  Minta
  G 3/8
  384 mm
  StarLight
  Visa Produkt