Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Kök Marbodal Arkitekt Plus Ek Svartbets

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 87 000 kr

  Du sparar 4 351 kr

  82 649 kr

  Delbetala från 1736 kr/mån

  Jämför
  Tillverkningsvara
  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Marbodal Arkitekt Plus i svartbetsad ek är ett kök som ger ett grafiskt och smakfullt intryck. Marbodal Arkitekt Plus går att skräddarsy till ett kök som passar just dina behov, exempelvis kan du välja en brolösning, vilket ger gott om plats för umgänge samt en extra arbetsyta. Serien Arkitekt Plus har flera moderna funktioner, såsom mjukstängande luckor och lådor. Arkitekt Plus har släta luckor tillverkade i 19 mm MDF medan skåpstommarna är tillverkade i MFC. Serien finns i flera olika färger och utföranden. Både luckorna och skåpstommen är Svanenmärkta, vilket innebär att köket lever upp till stränga krav på en energisnål och miljövänlig tillverkningsprocess.

  Läs mer
  Bra att veta
  - 25 års garanti. Marbodal bygger kök som ska klara sig länge och ger därför 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna i köket t.ex. luckor, skåp och gångjärn.
  - MFC står för Melamine faced chipboard, vilket på svenska betyder melaminbelagd spånskiva. Spånskivan är belagd med ett mönstrat eller enfärgat papper och en tunn genomskinlig plastfilm av melamin. Ytan kan vara antingen slät eller ha en viss struktur.
  - MDF är en förkortning av Medium Density Fiberboard. MDF-skivan tillverkas av mycket fint malda träfibrer som blandas med lim och pressas samman under högt tryck. Materialet är kompakt och används därför ofta till produkter där man önskar fräsa en profilerad kant. MDF-skivan har också goda lackeringsegenskaper.

  Ring våra säljare på nummer: 0101959850 eller fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret ovan så återkommer våra köksspecialister till dig.

  Egenskaper

  Varumärke Marbodal
  Art.Nr. 2202
  Färg Ek Svartbets
  Stil Modernt
  Front Slät
  Yta Trä

  Tillbehör du kan behöva