Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Diskmaskin

Filtrera

95kr
43095kr

Visa sänkt pris

(9)

Visa kampanj

(3)

0mm
1190mm

Diskmaskin

(168)

Diskmaskinsunderlägg

(2)

Kyl/Frysunderlägg

(2)

Bänkskåpsinsats

(1)

Tätningssats

(2)

Golvskydd/Vitvaruunderlägg

(1)

Droppskydd

(1)

Bänkdiskmaskin

(4)

Droppskyddsbricka

(1)

Diskmaskinsgenomföring

(1)

Korg

(2)

Vitvaruunderlägg

(1)

Bestickkorg

(1)

Diskmaskinskorg

(4)

Sockelkit

(2)

Sockel

(1)

Foder och fastsättningssats

(4)

Fastsättningssats

(3)

Disksockel

(1)

Hållare för vinglas

(1)

Salt

(1)

Tillbehör Diskmaskin

(1)

aeg

(7)

bosch

(50)

cylinda

(15)

electrolux

(38)

gram

(10)

siemens

(35)

smeg

(31)

tollco

(10)

whirlpool

(14)

Vit

(67)

Silver

(67)

Svart

(32)

Stål

(7)

Krom

(3)

Grå

(8)

Beige

(2)

Röd

(1)

Sortera

210 Produkter

Diskmaskin Cylinda DM3220

Diskmaskin Cylinda DM3220

fr.4 990 kr

utvalda på

Kampanj

Diskmaskin Bosch SMU4ECI15S Serie 4 Underbyggd

Diskmaskin Bosch SMU4ECI15S Serie 4 Underbyggd

7 490 kr7 990 kr

Sänkt pris!

Spara 500 kr

CASHBACK

Diskmaskin Cylinda PD 647 K

Diskmaskin Cylinda PD 647 K

33 895 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 210 produkter
1 av 6

Vanliga frågor om

Är en diskmaskin effektivare än handdisk?
Vem bör ha en diskmaskin i hushållet?
På vilket sätt är diskmaskin ett miljövänligt val?
Finns det någonting jag inte bör diska i diskmaskinen?

En diskmaskin fyller inte bara en funktion i ditt kök, den kan också vara en snygg detalj. Idag finns ett brett utbud av diskmaskiner så du kan välja en som både avlastar dig och smälter in fint i ditt kök.

Välj rätt diskmaskin

Förutom det estetiska som färg- och materialval, finns det några andra saker du bör överväga när du väljer diskmaskin. Om du till exempel bor trångt, lever ensam och inte behöver diska så ofta kanske en mindre maskin är att föredra medan du kan behöva en större för det större köket och den större familjen där diskmaskinen behöver köras nästan varje dag. Det är också viktigt att mäta utrymmet du har tillgängligt för diskmaskinen för att veta vilken storlek som är lämplig. Oavsett vilken yta och vilket behov du har finns det olika alternativ för dig. Hos oss på Bygghemma kan du hitta en billig diskmaskin och i vårt breda urval hittar du stora som små diskmaskiner samt bänkdiskmaskiner och integrerade diskmaskiner. Du kan dessutom hitta diskmaskiner som är både energieffektiva och vattensnåla, något som är bra både för miljön och din plånbok.

Att installera din diskmaskin

När du ska köpa diskmaskin måste du även tänka på själva installationen och beroende på vilken typ av diskmaskin du köper är det olika enkelt att installera den. Om el, vatten och avlopp finns förberett kan du installera diskmaskinen själv, något du däremot inte får göra med en diskmaskin som kräver fast anslutning. I de fallen kan du ta hjälp av en professionell VVS:are och en elektriker. Om du installerar själv bör du vara noggrann med att allt blir rätt och glöm inte att använda ett översvämningsskydd som diskmaskinen står på för att säkra golv och upptäcka eventuella vattenläckor från maskinen. Om du känner dig minsta osäker på installationen är det alltid bättre att anlita hjälp, det är framför allt en trygghet för dig för att undvika fel som kan orsaka kostsamma vattenskador. Hos Bygghemma kan du hitta en prisvärd diskmaskin som håller i flera år och det är viktigt att se till att den installeras rätt.

Vilken diskmaskin passar dig bäst?

Bänkdiskmaskin är perfekt för mindre ytor

Är du på jakt efter en ny diskmaskin men har inte så mycket plats? Inga problem, det finns smarta diskmaskiner för alla typer av hushåll. En Bänkdiskmaskin passar till exempel perfekt för dig som bor trångt, ensam eller som helt enkelt inte har så mycket disk eller jättemycket plats för en stor diskmaskin. Hos bygghemma.se har vi bänkdiskmaskiner som underlättar det vardagliga hushållsarbetet avsevärt eftersom du slipper handdiska, en syssla som ofta är väldigt tidskrävande. Till skillnad från diskmaskiner som står på golvet får du med en placerad på bänken även en mer bekväm arbetshöjd då maskinen är placerad högre upp. Våra bänkdiskmaskiner är enkla att installera och du kan placera dem nästan vart som helst.

Det finns en diskmaskin för alla

Vi erbjuder kvalitativa diskmaskiner från välkända varumärken och du kan välja bland olika storlekar och färger i vårt sortiment. Välj storlek på diskmaskinen utifrån ytan du har att tillgå och välj en färg som smälter in i ditt kök för att diskmaskinen, som annars mest tar plats, snarare ska bli en fin detalj. Oavsett vilket behov du har och vilken diskmaskin du letar efter kan du vara säker på att du hittar en diskmaskin billigt här hos oss på bygghemma.se. Hos oss på bygghemma behöver du inte vänta på rea för att handla din diskmaskin. Vi erbjuder alltid hög kvalitet till låga priser och med vårt stora utbud hittar du alltid något som passar dig.

En liten och smidig diskmaskin

När du ska köpa en ny diskmaskin behöver du fundera på hur stor den ska vara och förutom att mäta noggrant där du har tänkt ställa den för att den ska passa perfekt kan du fundera på hur ofta du diskar. Om du har ett mindre kök, bor själv eller bara inte diskar speciellt ofta kan en mindre Diskmaskin med bredd 45 cm vara ett perfekt alternativ för dig. Maskinen är smidigare än en större men fortfarande rymlig och du kan välja mellan flera olika modeller och många smarta funktioner.

En integrerad diskmaskin som smälter in i inredningen

En diskmaskin kan verkligen förenkla din vardag och göra att du sparar tid eftersom du slipper stå och handdiska. Men tyvärr kan vissa diskmaskiner vara väldigt dominanta och smälter inte in speciellt bra i ditt kök. För att maskinen ska bli en snygg och lagom diskret detalj i ditt kök kan en Integrerad diskmaskin vara ett bra val som smälter in med övrig inredning. Hos oss hittar du integrerade diskmaskiner med bra kvalitet till låga priser. Om du är osäker på ifall diskmaskinen är hel- eller halvintegrerad, eller vilken modell som passar ditt kök bäst kan du höra av dig till oss så hjälper vår kunniga kundservice dig med ditt val.