Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Minikök & trinettkök

Filtrera

3225kr
29375kr

Visa sänkt pris

(2)

borö trinette

(18)

cylinda

(2)

hillerstorp

(2)

intra

(10)

jabo

(1)

lifestylegarden

(1)

Endast snabbleverans

(22)

Sortera

34 Produkter

Arbetsbänk Hillerstorp Läckö

Arbetsbänk Hillerstorp Läckö

fr.3 596 kr

Sänkt pris!

på utvalda

Minikök Cylinda MK1000TKH

Minikök Cylinda MK1000TKH

26 269 kr

Se priset!

Tillfälligt slut

Minikök Cylinda MK1200TK

Minikök Cylinda MK1200TK

fr.28 979 kr

Se priset!

Tillfälligt slut

Du har sett alla 34 produkter

Vanliga frågor om

Till vad använder jag ett minikök?
Kan jag ha ett minikök som utekök?
Varför ska jag köpa ett trinettkök?

Oavsett hur liten bostad man har måste det finnas en möjlighet att laga mat. Bor man i en studio, enrumslägenhet eller kanske ett studentrum och inte har plats med ett kök i standardstorlek kan man investera i ett minikök. Då får man allt man behöver för att laga lite enklare middagar utan att det tar upp alldeles för stor plats. Ett trinettkök kan man köpa som ett komplett kit och det har då vanligtvis två spisplattor, en liten inbyggd kyl med frysfack, ett förvaringsskåp och en diskho med kran. I vår kategori hittar du olika modeller av billiga minikök som är mycket enkla att installera.

Litet & kompakt pentry

För att man ska kunna installera ett trinettkök eller pentry på ett sätt som passar perfekt brukar man kunna välja om diskhon ska vara till höger eller vänster. När man monterar upp köket måste en behörig elektriker installera elen. Vattenblandaren och vattenlåset måste installeras av en behörig rörmokare. Resten kan man dock montera ihop själv och fulla bruksanvisningar medföljer alltid. Tänk på att det kan vara smart att installera lite extra hyllor för att få lite mer förvaringsutrymmen. Ett minikök i standardutförande brukar ha en längd på ca 1 till 1.5 meter. I den här kategorin kan du även hitta enklare utomhuskök som passar att ställa ut i trädgården för att skapa ett trevligt och mysigt sommarkök.

Bra mat med trinettkök & minikök

Oavsett om du vill kunna laga mat i Attefallsstuga, friggeboden eller någon annanstans där det finns lite utrymme är ett minikök den perfekta lösningen. Med allt på plats för att laga lite enklare mat är det bara att installera det och börja använda. Vill du ha mer matlagningsmöjligheter kan du alltid lägga till en liten bordsugn eller mikrovågsugn. När du väljer att köpa trinettkök från vårt sortiment får du hög kvalitet till ett bra pris.