Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Häll Electrolux HOC620B
Häll Electrolux HOC620B
Häll Electrolux HOC620B

Häll Electrolux
HOC620B

3 317 kr

Se priset!

Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Häll med fyra effektiva High-Light-zoner. Svart ram och touchpanel för reglering av hällen. Automatisk säkerhetsavstängning och barnlås.
Varumärke

Beskrivning

Häll med fyra effektiva High-Light-zoner. Svart ram och touchpanel för reglering av hällen. Automatisk säkerhetsavstängning och barnlås.
Kompakta och tydliga reglage ger dig mer utrymme för matlagning
Tydliga, kompakta touch-kontroller för mer kokyta. Dessa touchkontroller är utformade för att vara så kompakta som möjligt utan att ge avkall på läsbarheten vilket ger dig mer utrymme att vara kreativ när du lagar mat. En häll är till för matlagning så se till att du får så mycket utrymme som möjligt. Dessa tocuhkontroller är utformade att ta så lite plats som möjligt men ändå ge dig en snabb översikt av inställningarna. Du får mer frihet och mer utrymme att arbeta i. Direkt åtkomst till alla reglage – tack vare hällens display. Display på hällen som ger direkt åtkomst till reglagen hela tiden. Den här hällens reglage är utformade så att du alltid når dem direkt. Bara sträck ut handen och justera. Placering, placering, placering – när det gäller reglage kan det vara lika viktigt var de sitter som hur enkla de är att använda. Den här hällens reglage har utformats så att du kan anpassa temperaturen och ha kontroll över dina kastruller och stekpannor så enkelt som möjligt.

Känn alltid till exakt vilken zon som fortfarande är het
Restvärmeindikering som ger dig information om vilka zoner som fortfarande är varma. Med den här hällen vet du alltid exakt vilka zoner som fortfarande är heta, tack vare restvärmeindikeringarna som smart avslöjar var värmen är. Tack vare indikeringar för återstående värme får du reda på exakt vilka delar av hällen som fortfarande är varma. Och så snart du vet var värmen är kan du använda den på ett kreativt sätt: smälta choklad, hålla en sås varm eller tina mat. Du kan också använda den för att hantera energiförbrukningen. Det är en enkel funktion med smarta program.

Skydda dina barn från att oavsiktligen slå på hällen
Barnlås, smart entryckslösning för att skydda dina barn. Hällen har ett smart barnlås som förhindrar att dina barn oavsiktligt aktiverar någon av zonerna. Aktivera det med ett tryck. Eftersom säkerhetsfunktioner är som mest praktiska när de kan aktiveras enkelt, kräver denna bara ett enda tryck på en knapp. Du kan vara säker på att dina barn är trygga medan de leker i köket.

En keramisk glasyta som är enkel att rengöra
Hällens keramiska glasyta är så lätt att rengöra. En enkel avtorkning och du är klar. Hällen har en hel kreamisk glasyta som är mycket enkel att rengöra. Allt du behöver göra är att torka av den så har du en ren häll igen. Utan ansträngning och praktiskt.

Friheten att installera din häll varhelst du vill
Inbyggnadshäll - installera den där du vill. Eftersom denna häll inte är beroende av separat vredpanel så har du mycket mer flexibilitet att installera den var du vill. Välj en plats som passar din matlagningsstil. Du har förmodligen många idéer för var du ska ha hällen. Till slut måste du välja en plats där du kan vara mycket kreativ i köket. Med en inbyggnadshäll får du lite mer flexibilitet vid utformningen. Installera den där du vill.

Specifikationer
- Dessa touchkontroller är utformade för att vara så kompakta som möjligt utan att ge avkall på läsbarheten vilket ger dig mer utrymme att vara kreativ när du lagar mat.
- Den här hällens reglage är utformade så att du alltid når dem direkt. Bara sträck ut handen och justera.
- Med den här hällen vet du alltid exakt vilka zoner som fortfarande är heta, tack vare restvärmeindikeringarna som smart avslöjar var värmen är.
- Hällen har ett smart barnlås som förhindrar att dina barn oavsiktligt aktiverar någon av zonerna. Aktivera det med ett tryck.
- Hällens keramiska glasyta är så lätt att rengöra. En enkel avtorkning och du är klar.
- Eftersom denna häll inte är beroende av separat vredpanel så har du mycket mer flexibilitet att installera den var du vill. Välj en plats som passar din matlagningsstil.
- Häll med integrerade kontroller
- Touchkontroll
- Kontrollernas placering: Höger fram
- Upplysta kontroller
- Barnlås
- Säkerhet: Automatisk avstängning
- Ljudsignal
- Restvärmevisning för kokzoner: I display
- Enkel installation med snap-in system
- Färg: Svart

Egenskaper

VarumärkeElectrolux
Art.Nr.54834
FärgSvart
TypHäll
Kabellängd1,5 m
Spänning240 V
Djup51,6 cm
Höjd3,8 cm
Bredd57,6 cm
Bredd Nischmått56 cm
EAN-nr7332543484195