Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Liten tvättmaskin

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Även om du bor litet, i en lägenhet eller kanske hyr ett rum, är det alltid skönt att ha sin egen tvättmaskin. På så sätt slipper du skriva upp dig i tvättstugan och ägna halva dagen åt att tvätta. Om du inte har stor plats hemma kan du hitta en liten tvättmaskin i vårt sortiment som du enkelt kan placera på lämpligt ställe. Vi erbjuder både toppmatade och frontmatade tvättmaskiner med mindre mått och mindre kapacitet. Om du endast ska tvätta kläder till dig själv eller möjligtvis din partner, fungerar en liten tvättmaskin med kapacitet på cirka 5-6 kilo utmärkt. Vi erbjuder både enklare och mer avancerade tvättmaskiner, exempelvis modeller från Electrolux som du kan ställa in tid på och som dessutom minimerar din vatten-, el- och tvättmedelsförbrukning när du tvättar.

En frontmatad och liten tvättmaskin är också väldigt praktiskt, särskilt för dig med litet badrum. Tvättmaskinen kan du placera inuti ett skåp eller ställa på en hylla. Tack vare frontmatningen kommer du enkelt åt att öppna och lägga in dina kläder. Genom att klicka dig vidare in på varje enskild produkt får du upp mer specifikationer om hur stor kapacitet maskinerna har, hur många olika tvättprogram de har och vilken energieffektivitet tvättmaskinen har.