Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Actionkamera

  Det finns många typer av actionkameror idag. En prisvärd actionkamera ska vara tålig både när det gäller tuffa tag som stötar men också väder och vind. Med en sån kamera går det att filma fartfyllda stunder i skogen eller i skidbacken. Den går enkelt att montera på en hjälm oavsett om man är ute med häst eller på en skoter. Det är ett mycket lätt och roligt sätt att föreviga stunder på video. I efterhand går det sedan att klippa och sätta ihop häftiga filmer där endast fantasin sätter gränsen för hur filmen blir. En rolig sak att ha i en fartfylld hobby.

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

   Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

   Dokumentera fart och fläkt

   En actionkamera är ett fantastiskt hjälpmedel för att dokumentera actionfyllda händelser som fartfyllda sportupplevelser och andra äventyr. Med hjälp av actionkameran kan man fånga tillfällen och upplevelser för att dela med sig av via sociala medier och andra kanaler. Actionkameran kan även användas i testsammanhang för att återge upplevelser i realtid genom att actionkameran är utrustad med inbyggd wifi. Att fånga fartfyllda aktiviteter med hjälp av en actionkamera monterad på till exempel en hjälm kan ge tittaren hisnande upplevelser av fart och fläkt. Att filma med actionkamera kan vara ett sätt att bevara äventyrliga minnen för sin egen del eller för att till exempel skapa intressanta filmklipp för marknadsföringen av en turistort.

   Fånga fartfyllda minnen med actionkamera

   Att köpa actionkamera till sig själv är en god investering som man kommer att kunna ha roligt med ofta. Det finns tusen sätt att roa sig med en actionkamera vilket gör att det även är en oöverträffad present. Actionkameran bevarar alla fartfyllda minnen för framtiden. Den som är riktigt ambitiös kan skapa professionella filmsekvenser med hjälp av redigeringsprogram i en dator.