Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Sovsäck

Filtrera

248kr
799kr

bestway

(4)

briv

(10)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Vanliga frågor om

Kan en sovsäck klara olika temperaturer?
Hur sköter jag om min sovsäck?
Hur fungerar sovsäckar?

Sovsäck - för alla ändamål

Gillar du att campa, sova utomhus eller är barnen i den åldern att de sover över hos sina vänner titt som tätt? Sovsäckar finns för alla ändamål och kan användas både inomhus och utomhus. Innan du ska köpa sovsäck ska du överväga dina behov och vilken prisklass sovsäcken ska ligga i. Om du vet med dig att du inte kommer använda den så mycket kanske du ska nöja dig med en enklare variant, och behöver du använda den inomhus mest räcker det kanske med ett sovtäcke. Tänk också på att den ska vara lätt att ta med och hålla ren.

Sovsäck för stor och liten, vinter och sommar

Den svenska sommaren är en idealisk tid att campa, även om nätterna kan bli både kyliga och lite regniga emellanåt. Då är det på sin plats att ha en värmande sovsäck som håller tätt och samtidigt är lätt att ta med. Det finns mängder av sovsäckar på marknaden, allt från dunfyllda vintersäckar till lättare syntetfyllda tvåsäsongssovsäckar. Om vädret är lite fuktigt men inte för kallt är en syntetsäck att föredra då den står emot väta bättre än en dunfylld säck. De väger också mindre och tar inte lika stor plats. Om det är för vinterbruk bör sovsäcken klara av minusgrader. Kolla alltid på komforttemperaturen för den sovsäck du ska köpa så du är förberedd för rätt väder. Om du ska köpa en sovsäck till barnen är en kortare variant bättre då sovsäckar är längdanpassade och har mer isolering runt de delar man lätt fryser.

Hitta billig och rätt sovsäck på Bygghemma

Att välja sovsäck är inte så svårt om du känner till dina behov på förhand. Vi säljer sovsäckar som passar för camping under en svensk regnig sommar, en tidig höst eller för de ljusa vårkvällarna. Kompromissa inte på komforten och värmen när du är ute i skog och mark, kika in på Bygghemma och köp rätt sovsäckar för hela familjen till ett bättre pris.