Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Arbetsbänk

Filtrera

639kr
25280kr

Visa sänkt pris

(2)

be basic

(4)

bosch power tools

(1)

brüder mannesmann

(2)

dewalt

(2)

hecht

(3)

homeworx

(1)

starke arvid

(1)

teng tools

(3)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Är du ute efter att köpa arbetsbänk? Här på Bygghemma hittar du ett stort utbud av arbetsbänkar i olika storlek och till olika ändamål. Med en arbetsbänk i hemmet kan du göra allt ifrån skruva och hamra till att såga på ett stabilt underlag. Vi har listat ett stort utbud av de bästa bänkarna från några av marknadens mest pålitliga märken. Vi erbjuder dem till svenska folket med kraftigt reducerade priser för att du ska kunna bygga upp ditt drömhem utan att behöva spendera en förmögenhet. Behöver du en som du kan ställa i garaget eller en variant som du lätt kan packa ihop och ta med dig i bilen? Vi har vad du behöver!

Hur man väljer arbetsbänk

När det kommer till arbetsbänkar är det det viktigt att du i förhand har funderat vilka ändamål som du kommer använda din bänk till. Det kommer göra det lättare för dig att hitta en variant som lever upp till dina förväntningar och som håller en lång tid. Försök också i viss utsträckning att tänka på vad du kan komma att använda din arbetsbänk till i framtiden. Våra låga priser tillåter dig att köpa en ny arbetsbänk om nya behov uppstår, men om du redan vet att du har ett stort projekt i horisonten är det bra om din arbetsbänk kan hjälpa dig med jobbet där också. Välj mellan arbetsbänkar som har hjul eller som är stationära. Tänk också på vilken typ av bänkskiva som du kan kommer att behöva, kanske ett härdat bord eller stål?

Välj mellan kvalitativa arbetsbänkar

Om du är ute efter en prisvärd arbetsbänk har du hittat rätt. Vi har listat några av Sverige bästa priser för att ge dig möjligheten att hitta en bänk som passar dina behov, både nu och i framtiden. Surfa runt i vårt sortiment och kontakta vår kunniga kundservice om du har några frågor. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter till ditt hem.