3% Rabatt

Bastutunna Nordkapp.NU Halvmåne 2,4 m

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 41 950 kr

Du sparar 1 355 kr

40 595 kr

Delbetala från 1864 kr/mån

Beställningsvara
- Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Bastun är en avkopplande plats som ger dig en chans att samla ny energi i vardagen. Bastun har även en läkande effekt, till exempel kan det bidra med ett lägre blodtryck, bra för leder, kärl och minskad tryck på luftvägarna.

Läs mer
Bastutunnan är tillverkad i gran. Bastun är komplett med allt från golvbjälklag till råspont på taket. Nordkapp.nu har lagt stort fokus på att ta fram konstruktioner som är enkla att montera samt på att tillhandahålla tydliga ritningar. Allt för att monteringen skall vara så enkel som möjligt för dig. Ett litet tips är att försöka placera bastun med så fördelaktig utsikt som möjligt då du förhoppningsvis kommer spendera många sköna timmar där framöver.

Mått
- Väggens tjocklek: 42/28 mm
- Byggarea: 4,92 kvm
- Takbeläggning: Asfalt shingel
- Takhöjd bastu: 2100 mm
- Antal fönster: 1 (halvmåne) & 2 (öppningsbart)
- Mått fönster (öppningsbart): 300 x 665 mm
- Mått ytterdörr: 590 x 1650 mm
- Vikt: 845 kg

Byggnadslov
Denna form av byggnad omfattas normalt inte av byggnadstillstånd utan går in under kategorin friggebodar och är därmed till sin natur bygglovsbefriade. Dock krävs som vanligt att du måste följa reglerna i Plan- och bygglagen (PBL). För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att kolla vad som gäller i just din kommun. Särskilda föreskrifter kan föreligga med restriktioner kring närhet till tomgräns mm. Vid frågor gällande bygglov rekommenderar Nordkapp.nu er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.

OBS! Bastun levereras omålad och omonterad i byggsats. Den kommer till att lastas av via baklämmen på lastbilen, så du som kund behöver inte tillhandahålla en lift eller truck för avlastning.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Nordkapp.NU
Art.Nr. 4236N
Färg Natural
Utförande Timrad
Material Norländsk Gran
Takdesign Rund
Typ Bastutunna
Väggtjocklek 38 mm
Zon Snözon 4
Höjd 2,3 m
Längd 2,4 m
Altan Nej
Antal Dörrar 1 st
Bredd 2 m
Modell Med Aggregat Harvia M1, Med Aggregat Harvia M3, Utan Aggregat

Tillbehör du kan behöva

Andra som köpte Bastutunna Nordkapp.NU Halvmåne 2,4 m köpte också