020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  8% Rabatt

  Glidregelsjärn Polhus PW60

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 595 kr

  Du sparar 50 kr

  545 kr

  Delbetala från 11 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Då man tilläggsisolerar sin stuga skall man komma ihåg sättningen och inte låsa väggarna med statiska reglar. Man använder så kallade glidreglar. Polhus glidbeslag gör monteringen mycket enkel. Beslagen levereras med lämplig skruv och torxbit för din skruvdragare. 1 förpackning innehåller 60 stycken glidregelsjärn.

  Läs mer
  Fäst beslagen med 2 skruvar i en av väggstockarna och med en skruv i överkant på regeln. Du behöver ett glidbeslag per meter regel. Kom också ihåg att lämna några cm mellanrum mellan regel och tak. Regel kan spikas fast direkt i understa stockvarvet. Om man inte beaktar sättningen kommer väggarna att hänga på innerväggsreglarna med den följden att det uppstår sprickor mellan väggplankorna vilket i sin tur kan medföra att de vrider sig. Att i efterhand rätta till felet kan bli mycket mödosamt. Du kan också lägga på en isolering utifrån och principen med de olika lagren är den samma.

  Egenskaper

  Varumärke Polhus
  Art.Nr. Glidregelsjärn PW60
  Typ Glidregelsjärn
  Längd 100 mm
  Bredd 43 mm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!