0% Rabatt

Glidregelsjärn Polhus PW60

Paket + kr

Tillval + kr

545 kr

Delbetala från 25 kr/mån

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Då man tilläggsisolerar sin stuga skall man komma ihåg sättningen och inte låsa väggarna med statiska reglar. Man använder så kallade glidreglar. Polhus glidbeslag gör monteringen mycket enkel. Beslagen levereras med lämplig skruv och torxbit för din skruvdragare. 1 förpackning innehåller 60 stycken glidregelsjärn.

Läs mer
Fäst beslagen med 2 skruvar i en av väggstockarna och med en skruv i överkant på regeln. Du behöver ett glidbeslag per meter regel. Kom också ihåg att lämna några cm mellanrum mellan regel och tak. Regel kan spikas fast direkt i understa stockvarvet. Om man inte beaktar sättningen kommer väggarna att hänga på innerväggsreglarna med den följden att det uppstår sprickor mellan väggplankorna vilket i sin tur kan medföra att de vrider sig. Att i efterhand rätta till felet kan bli mycket mödosamt. Du kan också lägga på en isolering utifrån och principen med de olika lagren är den samma.

Egenskaper

Varumärke Polhus
Art.Nr. Glidregelsjärn PW60
Typ Glidregelsjärn
Längd 100 mm
Bredd 43 mm

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
545 kr
Glidregelsjärn

Andra som köpte Glidregelsjärn Polhus PW60 köpte också