Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Växttrappa & växthylla

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med hjälp av en växthylla har du alla dina växter på en och samma plats vilket är väldigt praktiskt ifall du odlar till exempel örter. När du har många växter på samma ställe är det lätt att se över dem samt att vattna och ta bort vissna blad.

Inred med en växthylla

Med en växthylla kan du inreda din terrass eller balkong med en större mängd blommor på rad. Med hjälp av flera hyllor kan du enkelt få små lägre väggar som ger skydd för eventuell insyn. Vägghyllorna är gjorda av bland annat plåt, bok samt olika barrträd som gör att de är hållbara och enkelt kan vikas eller monteras ihop då de inte används.

Fyll din nya blomhylla med underbara pelargoner, söta jordgubbar eller odla många olika sorters örter och ger dig mera golvyta som kan utnyttjas. En växthylla fungerar precis lika fint på en balkong som på en terrass och ger stor glädje under hela den lite varmare årstiden. Beställ din hylla från bygghemma.se där du även får bra kundservice.