10% Rabatt

Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 6 995 kr

Du sparar 729 kr

6 266 kr

Delbetala från 288 kr/mån

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Mosquito Magnets nyaste myggfångare är en ny instegsmodell som är tillverkad för att passa det nordiska förhållandet. Använd den i trädgårdar och vid uteplatser där du har problem med mygg och knott. Pioneer har tre gånger större fångstnät än tidigare modeller och har även en förbätrad konstruktion med effektivare luftflöden som framförallt är bättre vid fångst av knott. Pioneer har även ett delbart fångstnät som ger enklare tömning och rengöring.

Läs mer
Så här fungerar den
1. Lockar - Dygnet runt omvandlar Mosquito Magnet gasol till uppvärmd koldioxid som blandas med det i naturen vanligt förekommande medlet Ocetanol. Resultatet som fällan andas ut tror mygg och knott är mänsklig utandningsluft.
2. Fångar - Blodsugarna närmar sig källan i tron att det är ett mänskligt byte. Väl i närheten av Mosquito Magnet sugs de effektivt in i en nätpåse med hjälp av en unik och patenterad vakuumteknik, Counterflow. Väl där torkar de ut och dör.
3. Skyddar - Eftersom Mosquito Magnet så effektivt reducerar antalet mygg och knott, bryts deras fortplantningscykel snabbt ner. Märkbart resultat kommer redan efter några dagar och efter några veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståndet av mygg och knott. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen.

Information
- Täckningsyta upp till 4 000 m²
- Ansluts till elnät (230V)
- Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)
- Ljudlös och luktfri
- Väderbeständig

Egenskaper

Varumärke Mosquito Magnet
Art.Nr. 101014
Färg Grön
Typ Mygg
Ean 686513430192

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Höjd