Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Fruktträd | Frodiga träd som ger ätlig frukt

Filtrera

335kr
5225kr

Visa kampanj

(6)

Visa enbart nyheter

(26)

Äpple

(28)

Körsbär

(14)

Plommon

(10)

Kiwi

(2)

Päron

(9)

Persika

(3)

Aprikos

(3)

Plommonträd

(2)

Persikoträd

(1)

Äppleträd

(12)

Nektarin

(1)

Aprikosträd

(1)

Fikonbuske

(1)

Körsbärsträd

(7)

Päronträd

(4)

Äppelträd

(4)

Högstam träd

(1)

omnia garden

(103)

Sol/Halvskugga

(40)

Sol

(8)

Öppet soligt

(6)

Full sol

(1)

40cm
150cm

Sortera

103 Produkter

Du har sett 36 av 103 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vilket fruktträd ska jag välja?
Var är det bäst att placera fruktträd?
Hur sköter jag mitt fruktträd?

Att köpa fruktträd online har blivit allt vanligare och det här är träd som, när de paketerats på rätt sätt, klarar transporten bra. Vi är glada över att kunna erbjuda flera olika sorters träd som vi vet kommer att skänka glädje under riktigt lång tid framöver. Träden blommar på ett underbart sätt under våren och sedan formligen dignar av härligheter från sensommar till senhöst, beroende på vilka sorter man valt. Vi har de flesta, i Sverige vanligt förekommande, fruktträden och när det gäller till exempel äpplen kan du välja sort utifrån vad du gillar för smak och hur stort träd du vill ha i slutändan.

Fruktträd ger mycket tillbaka

För många som går i husköpartankar är en uppvuxen trädgård med fruktträd nästan viktigast av allt. Det är något speciellt med att njuta av naturliga gåvor i form av frukter från ens egna träd. Kanske medan man vilar i en hängmatta som satts upp i skuggan under två lövkronor. Att få frukt på ett träd som man köpt i vår webshop går ofta fortare än man tror. Det handlar alltså inte bara om att förädla en trädgård till glädje för kommande generationer. Se till att välja träd utifrån växtzonen du bor i och följ de enkla skötselråden i produktbeskrivningarna så kommer de nya träden att trivas på sin nya växtplats. Förutom de härliga frukterna påverkas en trädgårds utseende i hög grad av träden som finns i den, de för med sig liv och tradition på ett sätt som är svårslaget.

Vänta inte på att köpa fruktträd

Ju snabbare du planterar, desto snabbare kan du stå där och stoltsera med den första frukten från det egna trädet. Billiga fruktträd är ett fantastiskt sätt att forma en trädgård och ge sig själv extra livskvalitet att se fram emot. Träden blir vackrare och får mer personlighet för varje år som går. Vår kundservice kan hjälpa dig om du är osäker på något eller vill få råd.