Växthus Juliana Compact 6,6 kvm

Växthus Juliana Compact 6,6 kvm
Växthus Juliana Compact 6,6 kvm
Växthus Juliana Compact 6,6 kvm
Växthus Juliana Compact 6,6 kvm

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Sockel

  • Planteringsbord

Rek. pris 20 019 kr
19 018 kr

Delbetala från  399 kr/mån

Åter i lager 2020-07-08 

Beskrivning

Juliana Compact 6,6 kvm har en vacker design och levereras alltid med svartlackerad dörr, fönster och beslag vilket ger huset ett vackert och speciellt utseende. Växthus Compact är försedd med två takfönster som kan öppnas mer än vågrätt, vilket ökar ventilationsmöjligheterna och alla fönster kan förses med automatiska fönsteröppnare som tillval. Juliana Compact är utrustad med en kraftig låsbar stalldörr vilket ger ytterligare möjligheter att smidigt vädra.
Växthus Compact finns med glas, härdat glas eller polykarbonat. Glaset ger bättre genomsikt om du vill kunna se in och ut ur växthuset medan härdat glas är extra tryggt och hållbart jämfört med vanligt glas. Isolerplasten är mer hållbar och isolerar bra samt ger växterna ett bättre klimat då det till viss del filtrerar bort solens starka strålar, det är dock inte helt genomskinligt. Monteringslist ingår vilket gör att isolerplastskivorna hålls på plats mycket bättre än med fjädrar eller silikon.

Juliana Compact har hela 226 cm i takhöjd och 152 cm vid takfoten vilket ger dig bättre arbetsförhållanden och en fin rumskänsla. Takhöjden är angiven inklusive sockel. Det rekommenderas att köpa till den 12 cm höga sockeln som är ett tillval, det gör det enklare att montera växthuset men gör även huset mer stabilt då sockeln levereras med nedgjutningsbara järn. Vill man inte montera på stålsockeln ska man mura/gjuta en sockel.

Växthus Juliana Compact har en dörröppning på 60 cm och dörren är nedsänkt i sockeln, vilket ger låg tröskel. Två stuprör ingår till växthuset och är integrerade under den smarta takrännan som är dold med ett uppfällbart lock.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeJuliana
Art.Nr.F09555J
FärgAntracitgrå, Obehandlad
FönstertypHärdat Glas, Polykarbonat
Glastjocklek3, 10 mm
TypVäxthus
MaterialAluminium
SerieCompact
FormRektangulär
Area6,6 m2
Höjd2260 mm
Längd2950 mm
Bredd2240 mm