Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Planteringsbord

Filtrera

499kr
2749kr

plus

(2)

vitavia

(4)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Vanliga frågor om

Vad är fördelen med ett planteringsbord?
Är planteringsbord i olika prisklasser lika bra?
Hur väljer jag rätt planteringsbord?

Förenkla trädgårdsarbetet med planteringsbord

Bli din egen botaniker och gör din balkong, uteplats eller altan till ett härligt grönsaksland eller en väldoftande kryddodling med ett planteringsbord! Oavsett om du söker en plats för vackra blommor eller har en ambition om att bli självförsörjande hemmaodlare så kan du hitta ett billigt planteringsbord hos oss. Välj bord efter din smak och plånbok och se till att ditt planteringsbord inte bara blir en praktisk arbetsplats utan också en vacker inredningsdetalj i trädgården, växthuset eller på balkongen. Ett planteringsbord förenklar odling och passar bra både för dig som är nybörjare och för dig som har riktigt gröna fingrar.

Bord för plantering - något för allas smaker

Ett planteringsbord är den perfekta arbetsplatsen för dig som älskar att odla, men som vill slippa stå med jord och krukor över köksbänken. Välj bord efter din ambition - vill du odla grönsaker eller plantera blommor är det mest praktiskt med ett bord med metallyta och avrinningsmöjlighet så att dina växter får plats att växa, medan du gör bäst i att välja ett dekorativt bord i trä om du främst vill ha bordet som inredningsdetalj. Oavsett syfte kan du enkelt göra ditt bord än mer funktionellt och vackert genom att organisera dina redskap, fröer och andra tillbehör i lådor som kan målas i valfri färg. Ett annat tips är att ditt planteringsbord också fungerar väldigt bra som ett praktiskt och snyggt avställningsbord bredvid grillen - dekorera ditt bord med en härlig växt och bjud in dina vänner på grillfest så att de kan imponeras både av dina gröna fingrar och dina grillkunskaper!

Prisvärt planteringsbord för alla tillfällen

Släpp lös din inre botaniker och låt dina gröna fingrar komma till sin rätt med ett planteringsbord. Det ska vara enkelt att köpa planteringsbord, varför Bygghemma har samlat ett stort sortiment av bord i många olika modeller, material och färger. Hos oss hittar du därför snabbt ett bord som passar både din ambition och din plånbok, oavsett om du är växtälskare eller grillmästare.