Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Skifferkross

Du har sett alla 2 produkter

Vackra detaljer i trädgården med skifferkross

Skifferkross finns i olika färger och storlekar från mindre stenar till lite större modeller som gatstenar. Skifferkrossen i olika färger utgår ett dekorativt blickfång i din trädgård. Använd den som avgränsning mellan olika delar i trädgården eller som ett inslag i rabatterna.

Skifferkross kräver inget underhåll och är enkel att placera ut i trädgården. Man kan också skapa egna mindre oaser där man använder dekorationssten som färgrikt underlag tillsammans med kantstenar och exempelvis blomkrukor eller annan trädgårdsdekoration. Stenarna ger din trädgård ett extra ansiktslyft som drar blickarna till sig från förbipasserande. Skapa stilren elegant design du kan njuta av varje dag i många år.

Skifferkross som markdekoration är ett elegant sätt att piffa upp din trädgård. Det är underhållsfritt och skyddar din husvägg från stänk och smuts när du vattnar, samtidigt som den bevarar fukten i marken i rabatterna. Samtidigt som de skyddar försvårar de även för djur från att gräva upp dina rabatter.