Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Marksten av granit

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med hjälp av marksten av granit kan du skapa intressanta och praktiska platser i trädgården. Detta är ett material som passar mycket bra under de väderförhållanden som råder här i Norden. I vårt sortiment hittar du många varianter att välja mellan.

Granit är en klassiker i svenska trädgårdar

Med marksten av granit kan du skapa underhållsfria gångar i trädgården och plana ytor som passar som underlag för dina trädgårdsmöbler. Prova även att anlägga rabatter med hjälp av marksten som hindrar ogräset från att sprida sig in i dina planteringar. Våra olika produkter i denna kategori kan vara till hjälp oavsett om du strävar mot ett romantiskt formspråk eller en mer modern och funktionalistisk trädgård.

I Sverige är granit ett mycket prisvärt material och med marksten av granit kan du snabbt åstadkomma en stor förändring som gör trädgården både vackrare och enklare att underhålla. Rådfråga oss gärna om du vill ha hjälp med att välja en granitprodukt som passar utifrån vad du vill uppnå i just din trädgård.