Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Tumlad marksten

Du har sett alla 1 produkter

Genom att välja tumlad marksten ger du uteplatsen ett harmoniskt och mjukt intryck. Dessa stenar tumlas i en trumma och slår mot varandra för att få sin speciella karaktär med slitna kanter. Bygghemma.se har ett stort utbud av olika former och storlekar på tumlade markstenar.

Marksten som tål att slitas på

Välj gärna tumlad marksten till både gångar och garageuppfarter. De är mycket tåliga och fungerar mycket bra där personbilar passerar. De är i stort sett underhållsfria men gradvis nedsmutsning sker förstås från både bilar och luft. Genom att sopa med en kvast eller spola med vatten håller du både gångar och garageuppfarter fräscha. Vid svårare nedsmutsning kan rengöringsmedel användas. Emellanåt kan man också behöva fylla på med fogsand.

Att välja tumlad marksten till uteplatser, gångar och garageuppfarter är ett bra val eftersom de är både slittåliga och lättskötta. De passar dessutom väldigt bra i de flesta miljöer. Hos Bygghemma.se hittar du prisvärda markstenar och har du frågor och vill ha hjälp att välja typ av marksten kontaktar du lätt vår kunniga kundtjänst.