Ring oss på 020-25 00 25
  • Kundservice är stängt
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Gräsklippare WOLF Garten A 460 A SP HW IS

Gräsklippare WOLF Garten A 460 A SP HW IS
Gräsklippare WOLF Garten A 460 A SP HW IS
Gräsklippare WOLF Garten A 460 A SP HW IS
Gräsklippare WOLF Garten A 460 A SP HW IS
14%
Rek. pris 6 495 kr
Du sparar  941 kr
5 554 kr

Delbetala från  117 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Självgående bensingräsklippare från WOLF Garten som har det förnäma Instart ® systemet från Briggs & Stratton, det senaste drivsystemet Easy Speed och en extremt bra uppsamlingsförmåga tack vare Triplex-kniven. En mycket välutrustad 4-i-1-klippare med 46 cm klippbredd och stora hjul som gör klippningen bekväm på kuperade och krävande tomter.
Triplex uppsamlingssystem
WOLF-Gartens unika knivsystem Triplex är den senaste innovationen. Den nya klipptekniken imponerar med tre skarpa blad och utmärkt skärkvalité. Uppsamlingsförmågan är fenomenal i alla väderlekar, även när det är vått. Det kanske är därför WOLF-Garten är välkänt för att tillverka marknadens bästa uppsamlingsmaskiner.

Motorn - en outslitlig Briggs
Motorn från Briggs & Stratton 575iS InStart® representerar det ultimata prestandapaketet. Den innehåller ett naturligt arv av kraft, prestanda och tillförlitlighet, men lägg till den mest innovativa och enklaste starten någonsin på en gräsklippare. Maskinen startas med en enkel knapptryckning tack vare Li-Ion batteriteknik.

EasySpeed drivsystem
Det geniala drivsystemet kopplas in så fort handtaget förs framåt. Om man går fortare eller långsammare anpassas maskinens hastighet automatiskt tack vare den senaste tekniken EasySpeed. Hastigheten är alltså variabel mellan 0-3,6 km/h.

Central klipphöjdsinställning
Klipphöjden regleras i 6 olika lägen med bara en spak för att hitta rätt höjd på alla typer av gräsmattor. En optimal höjd för de flesta gräsmattor under växtperioden brukar vara mellan 4,5-5,5 cm.

4-in-1 klipptekniker
Välj mellan samtliga fyra klipptekniker som standard för WOLF-Garten gräsklippare A 460 A SP HW IS: uppsamling, mulch (bioklipp), sidoutkast och bakutkast.

Rengöring utan att behöva luta maskinen
Med spolmunstycke på klippkåpan kan man enkelt rengöra klippkåpans undersida utan att behöva vända gräsklipparen och på så vis riskera att få olja i luftfiltret.

Underhåll och Service
För en lång livstid av motorn och effektiv gräsklippning bör maskinen underhållas åtminstone en gång per år. Gräsklipparen kan lämnas in på närmsta serviceverkstad eller om man vill göra det själv finns utmärkta tillbehör.

WOLF Garten lämnar 3 års garanti.

Vi rekommenderar att akrylatbensin används som drivmedel till denna maskin.

Egenskaper

VarumärkeWOLF Garten
Art.Nr.12AYTVB9650
Klipphöjd2,8-9,2 cm
ElstartJa
HandtagMjukt
DriftkällaBensin
TypGräsklippare
UppsamlareJa
Uppsamlare60 l
Klippbredd46 cm
Cylindervolym150 cc
Motoreffekt2200 W
MotortillverkareBriggs & Stratton
Motornamn575 IS
Höjd114 cm
Längd155 cm
MulticlipJa
SjälvgåendeJa
Vikt39 kg
Bredd49 cm
EAN-nr4008423882339