Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500

Robotgräsklippare Cub Cadet
XR2 1500

13 995 kr

Vi erbjuder installation av denna produkt, fyll i ditt postnummer för att få ett pris.

Installera själv!

?
Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1500 är en smart och stilig, automatiskt och högspecificerad robotgräsklippare. Denna robot klarar upp till 1500 m² på kort tid och ger därmed många timmars klippfri tillgång till gräsmattan för barn och husdjur. Denna gräsklippare drivs av en kraftfull 200W-knivmotor som driver en solid och vass stålkniv vilket gör att denna robot även klarar högt gräs. Gräsklipparen har flera praktiska funktioner som exempelvis den smarta klippfunktionen SmartMow. Robotgräsklipparen levereras med 2 års garanti.
Varumärke

Beskrivning

Cub Cadet-roboten ger ett fantastiskt bioklippresultat (mulching) som innebär en kontinuerlig miljövänlig, återgödsling av gräsmattan. Den solida kniven är mycket stark, slittålig och har en livslängd på en hel säsong vilket gör roboten relativt kostnadseffektiv. Robotens maximala klippyta är 1500 m² under optimala förhållanden men du garanteras 800 m² även om du har flera zoner och sluttningar. Roboten är dessutom mycket ekonomisk och tyst att använda. Tack vare EcoMode med lägre varvtal är ljudnivån endast 64 dB vilket också möjliggör att du klipper på kvällen utan att grannarna blir störda.

GSM
XR2-roboten har en färdiginstallerad GSM-modul som kan kontrolleras och programmeras över internet.

Kantklippningsprogram
Med sitt unika kantklippningsprogram (EDGE MODE) lämnar XR2-roboten inga hörn oklippta. Tack vare knivens placering på roboten klipps dessutom gräsmattan över begränsningskabeln och du slipper använda trimmern. Robotgräsklipparen klarar även att hantera flera zoner t.ex. om det är en gräsmatta med smala passager.

Till denna robot medföljer
- Robotgräsklippare
- Laddningsstation
- RoboGrips

För extra grepp på våta delar av gräsmattan samt i sluttningar och kuperad terräng får du med Power Grips med denna robotgräsklippare. Du kan dessutom köpa till Robohome som tillbehör. Robohome är ett väderskydd som skyddar din robot mot solljus och regn och rusk.Uppbyggnad
Cub Cadet XR2-roboten har en modulär design vilket underlättar vid service och underhåll. Vid nedladdning av Cub Cadet mobilapp underlättar du vid både installationen, men också vid drift och användning av robotgräsklipparen. Installationen är mycket enkel och logisk. Som hjälp vid installationen kan du använda dig av: Manual, Quick Start Guide, Youtube eller mobil-appen.

Installation
Du behöver lägga till anpassad mängd begränsningskabel för din trädgård (100 m, 200 m och 700 m) samt peggar. Det kan även vara bra att redan från början ha med ett paket kabelskarvar till framtida ombyggnader av gräsmattan.

Underhåll och service
För att roboten ska fungera under många år framöver är underhåll och tillsyn en viktig del. Ett årligt utbyte av kniven är en bra början. Även lämna in roboten på vinterservice och underhållsladdning är ett bra tips. Se på cubcadet.se för att hitta närmaste serviceverkstad.

Egenskaper

VarumärkeCub Cadet
Art.Nr.22BCDAED603
FärgGul/Svart
Klipphöjd1,5-6,0 cm
UtförandeEgen installation
DriftkällaBatteri
Smartphone KopplingGSM
TypRobotgräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Ungefärlig klipptid/laddning70 min
Area1500 m2
Klippbredd28 cm
Motoreffekt200 W
GPS-stödd NavigeringNej
Höjd21 cm
Ingår InstallationsmaterialNej
Längd63 cm
Högsta Ljudnivå64 dBa
Max Lutning36 %
MulticlipJa
PIN-kodJa
Antal Zoner2
Vikt11,1 kg
Bredd46 cm
EAN-nr4008423883411