Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Denna produkt levereras av Bygghemma Trädgård.
  En auktoriserad Husqvarna-återförsäljare och serviceverkstad.

  Hitta till butiken.
  0%

  Paket Husqvarna Automower 440 Villa

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 40 590 kr

  Du sparar 1 kr

  40 589 kr

  Delbetala från 852 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Paket från Husqvarna som innehåller robotgräsklippare Automower 440, hus, högtryckstvätt PW 350, häcksax 115iHD45 och grästrimmer 115 iL. Både häcksax och grästrimmer levereras inklusive batteri och laddare.

  Läs mer
  Automower 440
  Husqvarna Automower® 440 är en robust och väldigt pålitlig robotgräsklippare för trädgårdar på upp till 4000m2. Tyst och automatiskt hanterar den komplexa ytor, trånga passager, tuff terräng och backar med upp till 45% lutning. Vädertimer anpassar klippningen utefter gräsets tillväxt. Med två guidekablar och fyra olika sätt att hitta tillbaka till laddstationen får du en perfekt klippt gräsmatta med minsta möjliga insats från din sida.

  Utmärkt klippresultat
  Tack vare att Husqvarna Automower® har ett fritt rörelsemönster blir gräsmattan perfekt klippt och får ett vackert utseende. De rakbladsvassa knivarna skär av gräset försiktigt från alla håll, vilket hjälper det att växa sig starkt. Tillväxt av mossa förhindras också effektivt.

  Vädertimer
  Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower® maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.

  Låg ljudnivå
  Tack vare det unika klippsystemet arbetar Automower® oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det.

  Unikt klippsystem
  Husqvarna Automower® klipper lite men ofta, vilket ger en vacker och frisk gräsmatta. Den är utrustad med vassa, rakbladsliknande knivar av hållbart kolstål. Knivarna är monterade på en robust knivdisk. Detta innebär både effektiv drift och extremt låg energiförbrukning.

  PIN-kodlås
  Automower® är utrustad med ett effektivt PIN-kodssystem som utgör ett mycket effektivt stöldskydd.

  Tjuvlarm
  Stöldskyddslarmet ger maximalt skydd av klipparen och du styr själv hur det ska aktiveras.

  Kontrollpanel
  Med kontrollpanelen kan man göra de inställningar på klipparen som passar trädgården och dess klipptider bäst.

  Timer
  Du bestämmer själv om du vill att Automower® ska klippa gräset dygnet runt, vecka ut och vecka in.

  Låg energiförbrukning
  Effektiv energihantering innebär låg energiförbrukning, vilket gör att Automower® kan arbeta till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella gräsklippare.

  Automatisk passagehantering
  Husqvarna Automower® känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.

  Tål alla väder
  Automower® kan vara ute dygnet runt och är konstruerad att fungera korrekt oavsett väderlek och kräver ingen uppsikt. Automower® är utformad för att tåla det tuffa nordiska klimatet utan problem.

  Punktklippning
  Specialläge för att klippa begränsade ytor med längre gräs. Detta är särskilt användbart för ytor under exempelvis trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj punktklippningsläge. Gräsklipparen kommer att klippa i täta spiraler och återgå till automatiskt läge när den är klar.

  Tar sig fram i krävande terräng
  Stora bredmönstrade däck ger utmärkt drivförmåga även på hala underlag. Klipparen kan klippa i sluttningar på upp till 45 %.

  Dubbla guidekablar
  Våra bästa robotgräsklippare är utrustad med dubbla guidekablar, vilket minskar söktiden till laddstationen, särskilt vid komplexa trädgårdar.

  Hus
  Skyddar mot de långsiktiga effekterna av regn och solljus. Display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven och alla anslutningar är åtkomliga genom kabelluckan.

  Högtryckstvätt PW 350
  Högpresterande högtryckstvätt från Husqvarna med utmärkt resultat som gör att den lämpar sig till krävande rengöring av t.ex. bilar och stenmurar. I den ergonomiskt utformade funktionen justeras avtryckarens aktivering efter dina fingrar. Det betyder mindre ansträngning och bättre grepp, särskilt vid långvarig användning. Med det roterande munstycket får du riktad rengöring och får enkelt bort envis smuts.

  Häcksax 115iHD45
  Husqvarna 115iHD45 häcksax är en tyst, lätt och oerhört lättanvänd häcksax för krävande användare och trädgårdsarbetare. Är mycket ergonomisk, utmärkt balanserad och utan emissioner. Den intuitiva knappsatsen gör häcksaxen snabb och enkel att använda. Med effektiv borstlös motor med savE™ läge för längre driftstid och Li-ion batteri blir denna häcksax ett perfekt val för villaägaren.

  Grästrimmer 115 iL
  Bekväm och lättanvänd batteridriven grästrimmer, perfekt till gräsmattekanter eller små områden med högre och kraftigare gräs. Dess kraftfulla och borstlösa lågvibrationsmotor, utan emissioner, är tyst nog för användning i bostadsområden utan att störa familj eller grannar. Intuitivt knappsats för säker och bekväm start och stopp, teleskopiskt riggrör samt justerbart handtag ger möjlighet till bekväm och personlig passform samt enkel och effektiv förvaring och transport.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Husqvarna
  Art.Nr. str750483726952
  Klipphöjd 2,0-6,0 cm
  Driftkälla Batteri
  Version Med batteri och laddare
  Area 4000 m2
  Uppsamlare Nej
  Klippbredd 24 cm
  Max Lutning 45 %
  Multiclip Ja
  Självgående Ja

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Driftkälla
  Area
  Klippbredd
  Max Lutning
  Typ
  Motoreffekt
  Höjd
  Längd
  Vikt
  Bredd
  40 589 kr
  40 590 kr
  Batteri
  4000 m2
  24 cm
  45 %
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  13 900 kr
  15 900 kr
  Batteri
  1000 m2
  22 cm
  40 %
  Robotgräsklippare
  25 W
  25 cm
  63 cm
  9,2 kg
  51 cm
  Visa Produkt
  16 760 kr
  18 900 kr
  Batteri
  1500 m2
  22 cm
  40 %
  Robotgräsklippare
  25 W
  25 cm
  63 cm
  9,2 kg
  51 cm
  Visa Produkt
  23 495 kr
  29 900 kr
  Batteri Li-ion
  4000 m2
  24 cm
  45 %
  Robotgräsklippare
  -
  31 cm
  72 cm
  12,9 kg
  56 cm
  Visa Produkt
  24 495 kr
  28 900 kr
  Batteri
  3200 m2
  24 cm
  45 %
  Robotgräsklippare
  -
  31 cm
  72 cm
  13 kg
  56 cm
  Visa Produkt

  Andra som köpte Paket Husqvarna Automower 440 Villa köpte också