0% Rabatt

Vagn Solo by AL-KO TA 250

Paket + kr

Tillval + kr

3 704 kr

Delbetala från 170 kr/mån

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Trädgårdskärra med en konstruktion av förzinkad plåt och avtagbart bakstycke som passar till alla AL-KO-traktorer.

Läs mer
Luftfyllda däck 4.80/4.00-8
Lastmått 105x75x30 cm
Max belastning 250 kg

Används med dragkrok 110813.

Egenskaper

Varumärke Solo by AL-KO
Art.Nr. 110804
Typ Tillbehör Åkbara gräsklippare
Ean 4003718025439

Tillbehör du kan behöva

 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T 13-92.5 HD

  Med 92 cm klippbredd, en fothydrostat med ergonomiskt placerade pedaler samt en kraftfull 6,2 kW motor från Briggs & Stratton, har denna basmodell allt man behöver för enkel skötsel av en mellanstor till stor gräsyta. Om uppsamlaren är full underlättar den optimala vridpunkten och teleskophandtaget den mekaniska tömningen. Som tillval finns också ett bio-kit.

  26 995 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T 15-92.6 HD-A

  Hög effekt till lågt pris kännetecknar denna kompakta trädgårdstraktor, som övertygar med ett attraktivt pris-/prestandaförhållande, ett 92 cm brett klippaggregat, bekväm fothydrostat, stor uppsamlare i textil och en effektfull AL-KO Pro-motor med 7,7 kW effekt samt OHV-teknik. Ratt med bra grepp. Kraftfull AL-KO-motor. Kantnära klippning. Snöplogsblad kan monteras. Kan konverteras till bioklippningsfunktion. Hydrostatväxel med fotpedal. Stor uppsamlare med teleskopspak. Bekvämt, justerbart säte.

  24 900 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T 15-95.6 HD-A

  Basmodellen med klippbredd på 95 cm, en kraftfull 7,7 kW AL-KO-motor, fothydrostat och bioklipp som tillval erbjuder ett attraktivt pris-/prestandaförhållande. Dessutom är den otroligt enkel att hantera tack vare de lättåtkomliga reglagen och den elektromagnetiska knivkopplingen som kopplar till och från klippaggregatet. Stegvis inställning av det bekväma förarsätet. Rymlig uppsamlare som avger ljudsignal när den är full. Lättåtkomliga manöverelement. Djupliggande fotutrymme och mycket benplats. Breda däck för optimal dragkraft. Kullagrat klippaggregat med vibrationsdämpning. Utanpåliggande tanköppning. Dragstarka 4-taktsmotorer. Framåt- och bakåtpedaler placerade bredvid varandra. Omfattande tillbehörssortiment.

  31 900 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T 15-102.6 HD-A

  Åkgräsklippare med 102 cm klippbredd kombinerad med en AL-KO Pro motor på 7,4 kW – perfekta egenskaper för gräsklippning även på större ytor. Tack vare de ergonomiskt placerade reglagen garanteras ett komfortabelt arbete och det fria och djupliggande fotutrymmet gör att den är enkel att stiga i och ur. Ratt med bra grepp. Kraftfull AL-KO-motor. Kantnära klippning. Snöplogsblad kan monteras. Kan konverteras till bioklippningsfunktion. Hydrostatväxel med fotpedal. Stor uppsamlare med teleskopspak. Bekvämt, justerbart säte.

  25 900 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T 15-105.6 HD-A

  Det 105 cm breda klippaggregatet, den dragstarka AL-KO Pro-motorn och den extra stora uppsamlaren på 310 l gör denna trädgårdstraktor till ett perfekt redskap för stora, jämna ytor. Med hjälp av tillbehören som tillval (bio-kit/gräsutkast) kan gräsklippet lämnas kvar på gräsmattan för naturlig gödsling. Stegvis inställning av det bekväma förarsätet. Rymlig uppsamlare som avger ljudsignal när den är full. Lättåtkomliga manöverelement. Djupliggande fotutrymme och mycket benplats. Breda däck för optimal dragkraft. Kullagrat klippaggregat med vibrationsdämpning. Utanpåliggande tanköppning. Dragstarka 4-taktsmotorer. Framåt- och bakåtpedaler placerade bredvid varandra. Omfattande tillbehörssortiment.

  31 900 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T 15-110.6 HDS-A Bio

  Trädgårdstraktorn med sidoutkast är perfekt för stora ytor och har en effektstark AL-KO Pro-motor och ett 110 cm brett klippaggregat med bioklippningsfunktion för effektivt och snabbt arbete. De stora, breda däcken har en fantastisk dragkraft och efterlämnar minimalt med spår i gräsmattan. Manövreras enkelt med fothydrostat och har elektromagnetisk knivkoppling för bekväm till- och frånkoppling av klippaggregatet. Bekvämt, justerbart säte. Ratt med bra grepp. Hydrostatväxel med fotpedal. Sidoutkast med optimal spridning av gräsklipprester. Kantnära klippning. Släpvagnskoppling kan monteras som tillval. Kan konverteras till bioklippningsfunktion utan verktyg. Breda däck för optimal dragkraft. Effektstark motor med OHV-teknik.OBS! Belysning ingår ej.

  21 900 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T 16-95.6 HD V2

  Det 9,6 kW starka kraftpaketet har en 2-cylindrig motor under huven, vilket gör den optimal för terräng med backar och håligheter. Pedalerna som är placerade bredvid varandra underlättar arbetet oerhört och ännu bekvämare blir det med den elektriska tömningen av uppsamlaren som kan eftermonteras om så önskas. Stegvis inställning av det bekväma förarsätet. Rymlig uppsamlare som avger ljudsignal när den är full. Lättåtkomliga manöverelement. Djupliggande fotutrymme och mycket benplats. Breda däck för optimal dragkraft. Kullagrat klippaggregat med vibrationsdämpning. Utanpåliggande tanköppning. Dragstarka 4-taktsmotorer. Framåt- och bakåtpedaler placerade bredvid varandra. Omfattande tillbehörssortiment. Elektrisk tömning av uppsamlaren som tillval.

  35 900 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO TT 16-105.6 HD V2

  Den solida arbetsmodellen med 105 cm brett klippaggregat drivs av en kraftfull 2-cylindrig Briggs & Stratton motor på 9,1 kW som utan problem klarar stora och kuperade ytor. När bensinen tar slut fyller man enkelt på ny i det utanpåliggande tanklocket på den åtta liter stora bränsletanken. Stegvis inställning av det bekväma förarsätet. Rymlig uppsamlare som avger ljudsignal när den är full. Lättåtkomliga manöverelement. Djupliggande fotutrymme och mycket benplats. Breda däck för optimal dragkraft. Kullagrat klippaggregat med vibrationsdämpning. Utanpåliggande tanköppning. Dragstarka 4-taktsmotorer. Framåt- och bakåtpedaler placerade bredvid varandra. Omfattande tillbehörssortiment.

  36 900 kr

  Köp till
 • Åkgräsklippare Solo by AL-KO T T 20-105.6 HD V2

  Med de 23" breda däcken och klipparens låga tyngdpunkt tar den 11,3 kW starka trädgårdstraktor med stötfångare och gjutaxel som standard sig fram likt en racerbil och jämnar samtidigt ut slag. Andra fördelar är de stora däcken för utmärkt dragkraft och den inbyggda farthållaren för jämn hastighet och klippning. Stegvis inställning av det bekväma förarsätet. Rymlig uppsamlare som avger ljudsignal när den är full. Lättåtkomliga manöverelement. Djupliggande fotutrymme och mycket benplats. Breda däck för optimal dragkraft. Kullagrat klippaggregat med vibrationsdämpning. Utanpåliggande tanköppning. Dragstarka 4-taktsmotorer. Framåt- och bakåtpedaler placerade bredvid varandra. Omfattande tillbehörssortiment.

  44 900 kr

  Köp till

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
Max Antal
Vikt
Höjd
Längd
Bredd
3 704 kr
Tillbehör Åkbara gräsklippare
-
-
-
-
-
4 400 kr
Tillbehör Åkbara gräsklippare
225 kg
53,5 kg
-
-
-
Visa Produkt
4 400 kr
Tillbehör Åkbara gräsklippare
225 kg
53,5 kg
74 cm
118 cm
74 cm
Visa Produkt
4 950 kr
Tillbehör Åkbara gräsklippare
-
-
85 cm
122 cm
69 cm
Visa Produkt
4 990 kr
Tillbehör Åkgräsklippare
-
-
-
-
-
Visa Produkt