020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  0% Rabatt

  Ogräsbrännare Hozelock Green Power Evolution

  Paket + kr

  Tillval + kr

  1 190 kr

  Delbetala från 25 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Elektrisk ogräsbrännare från Hozelock - för miljövänlig och effektiv ogräsbekämpning utan kemikalier! Green Power Evolution är både enkel och ekonomisk att använda eftersom det inte behövs några extra tillbehör.

  Läs mer
  Enheten kopplas till elnät med förlängningskabel och efter 45 sekunders uppvärmning är den redo att användas. Genom att utsätta ogräset för en termisk chock i cirka 3 sekunder bryts växtens celler ned.

  Den unika skölden ser till att behandlingen blir exakt och förhindrar att önskade växter påverkas. Avkylningsläge efter användning minskar risken för olyckor. Går även att använda för att snabbt och enkelt tända grillen.

  Egenskaper

  Varumärke Hozelock
  Art.Nr. 28-4185
  Typ Ogräsbrännare
  Spänning 240 V
  Effekt 1600 W

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!