Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Säckkärra, magasinkärra & transportkärra

Filtrera

599kr
8154kr

hecht

(1)

hörby bruk

(16)

wolfcraft

(3)

Endast snabbleverans

(19)

Sortera

20 Produkter

Du har sett alla 20 produkter

Vanliga frågor om

Vilken säckkärra är rätt för mig?
Vilka faktorer bör jag överväga när jag väljer en transportkärra?
Vilka användningsområden har en säckkärra?
Kan en magasinkärra användas för att flytta föremål upp eller ner för trappor?

Underlätta arbetet med en transportkärra

Är du trött på att få ryggskott efter att ha burit för tungt? En säckkärra, ibland kallad pirra, kan vara din bästa vän när du ska ska flytta tunga och otympliga saker, såsom flyttlådor eller stora säckar. Lasta bara på de tunga föremålen på lastytan och rulla iväg med säckkärran till nästa destination. Du kommer att spara både tid och minska risken för skador. Investera i en billig säckkärra och du får en prisvärd och mycket användbar hjälpreda, som hjälper dig att undvika ryggskott. En säckkärra är ovärderlig oavsett om det är för att hjälpa kompisen att flytta eller för att använda på bygget.

Vilken säckkärra är rätt för mig?

Vilken säckkärra som just du ska välja beror på vad den ska användas till. Viktigast är kanske att välja den lastyta som är bäst lämpad och anpassad för storleken på det föremål som du tänker transportera på säckkärran. När du väljer mellan olika kärror är det också att rekommendera att de tittar på hur säckkärrans maximala belastningskapacitet och vilken typ av hjul kärran har. En annan viktigt detalj kan vara hur mycket själva kärran väger, kanske vill du ha en så lätt säckkärra som möjligt för att lägga din kraft på att köra runt godset och inte själva kärran? Kanske tycker du att det är viktigt att den går att fälla ihop och därmed enkelt kunna förvara eller transportera? Oavsett vilken säckkärra du väljer kan du få den hemlevererad om du beställer den via nätet.

Köp din magasinkärra på nätet

En stor fördel med att köpa magasinkärra på nätet är att du i lugn och ro hemma kan bestämma dig för vilken kärra som passar just din ändamål, och sedan genom ett par klick beställa den, utan att ens behöva lämna hemmet. Detta gör att du kan lägga mer tid på sådant du tycker är viktigt, kanske att hjälpa dina föräldrar att flytta, med hjälp av din nya säckkärra?