Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Campingbord | Flexibelt och smidigt

Du har sett alla 5 produkter

Ett campingbord är en mycket smidig lösning när du behöver ett extrabord, oavsett om det är på campingturen eller om du bara behöver ett extrabord när du ska duka upp för till exempel en stor fika hemma. Eftersom bordet är hopfällbart tar det mycket liten plats vid förvaring och kan enkelt tas fram och fällas upp när du behöver det. Hos Bygghemma.se hittar du flera olika modeller av prisvärda bord för camping online. Välj mellan mindre och större modeller, rektangulära eller ovala. Behöver du ett extrabord till husvagnen eller tältet? Då är det definitivt ett smart och smidigt campingbord du ska satsa på.

Använd som smidigt extrabord

Det finns massor med användningsmöjligheter för ett campingbord. Har du till exempel någon gång dukat upp för kalas och insett att du inte har tillräckligt mycket platser? Då är det otroligt smidigt att kunna plocka fram ett extrabord ur förrådet. Eftersom campingbordet är så lätt och smidigt är det även enkelt att ta med på utflykten. Välj en mindre modell och fäll upp på till exempel stranden så slipper ni få sand i fikat. För den som älskar friluftsliv och tältar eller bor i husvagn är naturligtvis också den här typen av bord oumbärligt. Det kan användas som matbord under hela husvagnssemestern. Välj en färg och det format som bäst passar dina behov. Hos Bygghemma.se hittar du olika modeller av bord för camping så att du lätt kan hitta ett som passar dig.

Ett lätt och smidigt bord

När du är i behov av extra sittplatser eller när du vill sitta bekvämt och äta under husvagnssemestern så är ett campingbord den perfekta lösningen. Hos Bygghemma.se hittar du enkelt ett billigt campingbord som täcker dina behov. Fördelen med detta bord är att det tar liten plats vid förvaring och är enkelt att fälla upp. Välj bland många praktiska modeller.